Eigen foto

Aangeboden door DCA

'Transactieapp geeft mooi inzicht in verloop prijzen'

3 Februari 2023

Op 1 februari heeft de drieduizendste deelnemer van de Transactieapp zich aangemeld en dat is Martin Boersma, akkerbouwer uit Zeewolde. Hij heeft van DCA, de organisator van de Transactieapp, voor dit feestelijke moment een smakelijke slagroomtaart gekregen. Voor Boersma heeft het dagelijkse transactieoverzicht meerwaarde. "De Transactieapp is een laagdrempelige manier om betrouwbaar te worden geïnformeerd over de prijzen in de markt."

Zoals het bij veel deelnemers aan de Transactieapp gaat, word je door collega's in de agrarische sector gewezen op het gemak van de online dienst. "Je kan op een gemakkelijk en onafhankelijke manier kijken wat de prijzen van verschillende producten of diensten zijn. Het aantal gemaakte transacties is breed opgezet", aldus Boersma.

Goed kijken naar akkerbouwgewassen
Met de Transactie App delen agrarische ondernemers via WhatsApp in- en verkooptransacties met elkaar, uiteenlopend van uien, rente, diesel, gewasbeschermingsmiddelen, loonwerk, peen, stro, mest, graan, plantgoed en nog veel meer. Boersma geeft aan in deze periode vooral goed te kijken naar de akkerbouwgewassen. "Aardappelen en uien spreken me op het moment het meeste aan en misschien later ook wel gewasbeschermingsmiddelen, diesel en loonwerk."

Het transactieoverzicht die deelnemer elke werkdag ontvangen.

Door in te schrijven op de Transactie App van DCA word je dagelijks op de hoogte gebracht van de actuele prijzen samengebundeld in één WhatsApp bericht. Op deze manier heb je op een volledig gratis wijze altijd inzicht in de marktprijsontwikkelingen in jouw regio. Dit is ook de reden dat Boersma zich heeft aangemeld: "De meerwaarde van de Transactie App zit hem in het bewust zijn van prijsontwikkelingen en dit op een makkelijk, laagdrempelig en vrijblijvende manier."

Bent u ook enthousiast geworden? Meld u dan hier aan.

Ziektedruk - Bruine roest
Powered by Agroweer

Bel met onze klantenservice 0320 - 269 528

of mail naar support@boerenbusiness.nl

wil je ons volgen?

Ontvang onze gratis Nieuwsbrief

Elke dag actuele marktinformatie in je inbox

Aanmelden