Eigen foto

Nieuws Bedrijven

Overname DCA Finance door ADM is afgerond

4 Januari 2024 - Jurphaas Lugtenburg

De overname van DCA Finance BV door ADM is afgerond na de vereiste goedkeuringen van de toezichthoudende instanties. Dat hebben de bedrijven vandaag (donderdag 4 januari) bekendgemaakt.

ADM (Archer-Daniels-Midland Company) is een grote speler in de handel en verwerking van agrarische producten. DCA Finance BV levert diensten voor het verhandelen van agrarische producten op de termijnmarkten. Het huidige team van DCA Finance gaat verder onder de naam ADM Investor Services BV. Het bedrijf blijft gevestigd in Lelystad. "We zijn enthousiast, samen met DCA, om onze expertise en oplossingen op het gebied van commodity brokerage uit te breiden, waarde toe te voegen en groeikansen te bieden aan ons klantenbestand", aldus Stuart Jackson, managing director bij ADMIS International.

Uitbreiding portfolio
Door de overname komen er naast fritesaardappelen meer mogelijkheden om te handelen op andere grondstoffen-, valuta en energiemarkten. Voor de bestaande klanten van DCA verandert er afgezien van de nieuwe naam verder niets. DCA Finance BV viel onder de holding DCA Groep BV. De andere bedrijven binnen de groep waaronder DCA Multimedia (uitgever van Boerenbusiness.nl en Foodbusiness.nl) en DCA Market Intelligence (marktdata en marktnoteringen) vallen buiten de overname.

Heb je een tip, suggestie of opmerking naar aanleiding van dit artikel? Laat het ons weten

Jurphaas Lugtenburg

Is redacteur bij Boerenbusiness en focust zich vooral op de akkerbouwsectoren en de voer- en energiemarkt. Ook heeft Jurphaas zelf een akkerbouwbedrijf op Voorne-Putten (Zuid-Holland). Wekelijks presenteert hij de Marktflits Granen
Ziektedruk - Bruine roest
Powered by Agroweer

Nieuws DCA Market Intelligence

Nieuwe naam voor bedrijf achter Boerenbusiness

Nieuws Zuivelbusiness

Nieuw zuivelplatform met DCA Market Intelligence

Bel met onze klantenservice 0320 - 269 528

of mail naar support@boerenbusiness.nl

wil je ons volgen?

Ontvang onze gratis Nieuwsbrief

Elke dag actuele marktinformatie in je inbox

Aanmelden