Agrifoto

Aangeboden door Uienhandel.com

Netto voor industrie of hoge tarra’s met afkeuring?

20 April 2021

De uienmarkt kabbelt de laatste weken voort. Vooral het aanbod van partijen die weg moeten vanwege kwaliteit, maakt de inkoop voor verpakkers makkelijker.

De meeste problemen die ontstaan, zijn dat partijen uien kaal vallen of beginnen te kiemen. Voor de verpakkersmarkt zijn deze uien in de meeste gevallen niet meer geschikt, omdat de bestemmingen die nu aan de markt zijn, vragen om goede kwaliteit. De schillerijen kunnen echter nog goed met dergelijke partijen uit de voeten.

Vraag vanuit industriemarkt
Machiel Boons van Uienhandel.com geeft aan dat de vraag vanuit de industriemarkt de afgelopen weken is toegenomen. "Er gaan weliswaar niet zoveel uien naar de industriemarkt als een jaar geleden, maar de uien lopen goed weg. Hierdoor is ook de prijs wat gestegen."

Specialisten beoordelen partij
Heeft u een partij uien waarover u twijfelt aangaande de kwaliteit, dan kunt u contact opnemen met Uienhandel.com. Een specialist komt dan uw partij beoordelen en afhankelijk van het gebrek en de grofte wordt een passend bod uitgebracht. De uien worden binnen 2 weken opgehaald en afgehandeld.

Afhankelijk van uw regio kunt u contact opnemen met één van onze specialisten van Uienhandel.com of een e-mail sturen naar info@uienhandel.com.

Zuid-Nederland             Midden-Nederland               Noord-Nederland      Sander Steins                Joran Vogelaar                      Machiel Boons
06-34509669                  06-48729837                          06-82120153

Ziektedruk - Valse meeldauw
Powered by Agroweer

Bel met onze klantenservice 0320 - 269 528

of mail naar support@boerenbusiness.nl

wil je ons volgen?

Ontvang onze gratis Nieuwsbrief

Elke dag actuele marktinformatie in je inbox

Aanmelden