Uienradar

Aangeboden door Uienradar

Uienradar zorgt voor openheid in de uienmarkt

7 Juni 2024

Een frisse wind waait door de uiensector met de komst van Uienradar, opgericht door Machiel Boons. Met acht jaar ervaring in de uienmarkt besloot Boons medio 2024 een nieuwe weg in te slaan met Uienradar. Dit uiencommissionairsbedrijf onderscheidt zich door eerlijke en transparante communicatie richting uientelers.

Boons geeft aan dat zijn ervaring in de uienmarkt hem geleerd heeft dat uientelers een grote behoefte hebben aan open transparante communicatie. "Wij willen telers meenemen in de marktbewegingen", aldus Boons. "Telers bepalen uiteraard zelf het verkoopmoment en de prijs, maar wij proberen hen in het voortraject zoveel mogelijk te faciliteren met relevante informatie." Doordat het bedrijf dagelijks partijen uien bekijkt, deelt Uienradar waardevolle inzichten over de gewasstand en de kwaliteit van de uien. Daarnaast biedt Uienradar marktinformatie zoals exportontwikkelingen en actuele vraag- en aanbodtrends.  

Uienradar fungeert vooral als commissionair en vormt de essentiële schakel tussen telers en verwerkers. Dankzij nauwe banden met alle grote verwerkers en exporteurs in Nederland, heeft het bedrijf een gedetailleerd marktinzicht. "We weten precies wie er op welk moment aan de markt is," vertelt Boons. "Voor zowel de boven- als onderkant van de markt hebben wij goede afzetpartners."

Een belangrijk kenmerk van Uienradar is de onafhankelijke positie die het inneemt. Hierdoor kan het bedrijf objectief blijven en altijd in het belang van de telers handelen. Persoonlijk contact is daarbij cruciaal; telers kunnen altijd bellen of appen voor marktinformatie en advies. Het team komt ook gratis ter plaatse om uienpartijen te beoordelen.

Uienradar werkt samen met een team van regionale inkooppartners. De regionale inkooppartners van Uienradar, vaak zelf ook uientelers, hebben in bepaalde regio's direct contact met uientelers. Zij krijgen aanbod van de telers en zorgen ervoor dat Uienradar altijd goed op de hoogte is van de laatste ontwikkelingen in de uienmarkt.

Uientelers kunnen zich eenvoudig aanmelden via www.uienradar.com om ook op de radar van Uienradar te komen.  Voor direct contact is Uienradar bereikbaar via info@uienradar.com of +316 41 66 99 70.

Ziektedruk - Valse meeldauw
Powered by Agroweer

Bel met onze klantenservice 0320 - 269 528

of mail naar support@boerenbusiness.nl

wil je ons volgen?

Ontvang onze gratis Nieuwsbrief

Elke dag actuele marktinformatie in je inbox

Aanmelden