Opvolger van Jeroen Rossy

Kai Kikkers nieuwe directeur Duynie Nederland

1 December 2015 - Redactie Boerenbusiness - 1 reactie

Kai Kikkers komt per 1 december 2015 aan het roer te staan van Duynie Feed Nederland. Hij volgt Jeroen Rossy op die vertrekt als directeur Duynie Feed Nederland en CCO Duynie Group. Rossy vertrekt op 1 februari 2016.

Kikkers begon zijn loopbaan binnen het bedrijf in 2007, als marketing en verkoop manager bij Beuker Vochtrijke Diervoerders. De branchegenoot is in 2013 ingelijfd door Duynie en Kikkers promoveerde dankzij de fusie tot marketing manager van Duynie Groep.

Naast zijn ervaring binnen het bedrijf, prijst Duynie ook de kennis en ervaring die Kikkers van de agrarische sector heeft. ‘Kai Kikkers heeft ruime ervaring in de agrarische sector, zowel in de Nederlandse als Europese markt. De laatste 5 jaar binnen de vochtrijke diervoeders. Als directeur Duynie Feed Nederland zal hij leiding geven aan het management team van Duynie Feed Nederland.’

De reden dat Rossy afzwaait als directeur, is dat hij toe is aan een nieuwe uitdaging. 'Hier kwam hij zelf mee en dus moesten wij op zoek naar een opvolger,' zegt Richard Corsmit, ceo van Duynie Group. De nieuwe uitdaging die Rossy aangaat ligt niet in de voersector, maar in de kunstmestsector.

Heb je een tip, suggestie of opmerking naar aanleiding van dit artikel? Laat het ons weten
Regenradar
Powered by Agroweer
Reacties
1 reactie
perspulp 1 December 2015
Dit is een reactie op dit artikel:
[url=http://www.boerenbusiness.nl/melk-voer/artikel/10867073/Kai-Kikkers-nieuwe-directeur-Duynie-Nederland]Kai Kikkers nieuwe directeur Duynie Nederland[/url]
een zinkend schip verlaten
U kunt niet meer reageren.

Wat zijn de actuele noteringen?

Bekijk en vergelijk zelf prijzen en koersen

Bel met onze klantenservice 0320 - 269 528

of mail naar support@boerenbusiness.nl

wil je ons volgen?

Ontvang onze gratis Nieuwsbrief

Elke dag actuele marktinformatie in je inbox

Aanmelden