Boerenbusiness Read Only

1 Mei 2017

Boerenbusiness.nl biedt inmiddels aan duizenden agrarische ondernemers, via online abonnementen, toegang tot onder meer nieuws, analyses, video-updates en achtergronden van de agrarische markten. Met een Boerenbusiness abonnement ontvangen zij marktinformatie met meerwaarde. De ondernemers kunnen deze hoogwaardige informatie, trends en ontwikkelingen van de agrarische markten direct toepassen in hun aan- en verkoopstrategie.

Boerenbusiness.nl is echter niet alleen de grootste website voor agrarische ondernemers, maar ook voor de agribusiness. Daarom hebben wij nu een uniek marktabonnement ontwikkeld die in de groeiende behoefte van de agribusiness voorziet om direct kennis te nemen van alle artikelen, analyses en video-marktupdates. test

Boerenbusiness Read Only
Met Boerenbusiness Read Only kan elke medewerker binnen een bedrijf of organisatie onbeperkt alle abonnee artikelen en -video's bekijken op Boerenbusiness.nl. En nog belangrijker: zij weten precies wat uw afnemers of leveranciers met een Boerenbusiness-abonnement ook weten. Kortom, een must-have voor elke professionele organisatie.

Op de hoogte van alle markten
Dit totaalpakket omvat toegang tot alle artikelen op Boerenbusiness.nl van de markten: Zuivel, Varkens, Voeders, Granen en Grondstoffen, Mest, Aardappelen, Pootgoed, Uien en Rente. Elke medewerker in uw organisatie krijgt:

  • Een eigen account voor het besloten gedeelte van Boerenbusiness.nl
  • Toegang tot alle artikelen, marktanalyses en video marktupdates
  • Iedere werkdag volledige service m.b.t. de marktinformatie en/of  inloggen

Kosten
Met Boerenbusiness Read Only  kunt u voordelig een grote groep medewerkers toegang geven tot alle artikelen op Boerenbusiness.nl. Zo zijn u en uw medewerkers altijd op de hoogte van wat er speelt in de sector. Boerenbusiness Read Only is beschikbaar vanaf 10 personen.

Voor vragen, prijzen of een offerte
Meer informatie over Boerenbusiness Read only? Neem contact met ons op via e-mail (inside@boerenbusiness.nl ) of telefonisch via 0320-269527. We vertellen u graag meer over de mogelijkheden.

Heb je een tip, suggestie of opmerking naar aanleiding van dit artikel? Laat het ons weten
Regenradar
Powered by Agroweer

Bel met onze klantenservice 0320 - 269 528

of mail naar support@boerenbusiness.nl

wil je ons volgen?

Ontvang onze gratis Nieuwsbrief

Elke dag actuele marktinformatie in je inbox

Aanmelden