Volgende stap in fusie

Dewulf-Miedema heet voortaan Dewulf

30 Oktober 2017 - Clarisse van der Woude

Machinebouwer Dewulf-Miedema gaat resoluut voor Dewulf als nieuwe officiële bedrijfsnaam. Daarmee wordt een volgende stap gezet in het fusieproces dat beide bedrijven in 2014 hebben ingezet.

Voor het personeel wijzigt er naast de naam niets. In november 2014 tekenden het Belgische Dewulf en het Nederlandse Miedema een overnameovereenkomst. De fusie maakte het mogelijk beide bedrijven uit te laten groeien tot de wereldwijde top binnen landbouwmachineproducenten voor de teelt van aardappelen en wortelgewassen.

Intern werken we al lang samen

Logische stap
De afgelopen jaren groeiden de 2 bedrijven steeds meer uit tot 1 entiteit. "Intern werken we al lang samen als 1 bedrijf, maar dat was nog niet echt te merken in onze bedrijfsnaam. Het is een logische stap om onze hechte samenwerking nu ook in onze naam duidelijk te maken naar de buitenwereld. Samen gaan we vanaf heden verder als Dewulf", stelt Willem Decramer, CCO bij Dewulf.

De vertrouwde namen Dewulf en Miedema blijven behouden als merknamen voor de grondbewerkings-, poot-, rooi-, sorteer- en inschuuroplossingen van Dewulf.

Heb je een tip, suggestie of opmerking naar aanleiding van dit artikel? Laat het ons weten
Regenradar
Powered by Agroweer

Bel met onze klantenservice 0320 - 269 528

of mail naar support@boerenbusiness.nl

wil je ons volgen?

Ontvang onze gratis Nieuwsbrief

Elke dag actuele marktinformatie in je inbox

Aanmelden