ZLTO

Nieuws ZLTO

ZLTO-topman Hans Huijbers stapt op

5 Oktober 2018 - 6 reacties

Hans Huijbers legt na 9 jaar zijn functie als topman bij ZLTO neer. Dat meldt de organisatie op haar website. Huijbers zal het stokje komend voorjaar overdragen. Wie de nieuwe voorzitter wordt, is nog niet bekend.

"Huijbers heeft aan ons laten weten dat hij dit (na 9 jaar) een geschikt moment vindt om ZLTO met een gerust hart over te dragen aan een nieuwe bestuurder", zo meldt de belangenorganisatie. "Hij kiest ervoor om zijn energie weer te richten op zijn melkveebedrijf."

Veranderingen
De werving voor zijn opvolger start dit weekend. Daarmee vindt een grote verandering plaats, want ook wordt binnenkort bekendgemaakt wie de nieuwe directeur van ZLTO wordt.

Daarnaast stelt bestuurder Gerard Nabuurs zich niet herkiesbaar voor een nieuw termijn, in verband met ontwikkelingen op zijn eigen bedrijf. Voor zijn opvolging in het bestuur wordt ook een procedure gestart.

De (grondstof)prijzen zijn flink in beweging, de ontwikkelingen in de wereld volgen zich in rap tempo op. Duiding in crisistijd is essentieel om goed te kunnen anticiperen. Juist nu is het belangrijk om over gedegen, actuele informatie en data te beschikken. Met een abonnement van Boerenbusiness kan je als ondernemer gefundeerde bedrijfsbeslissingen nemen. Bekijk het aanbod
Regenradar
Powered by Agroweer
Reacties
6 reacties
hans 5 Oktober 2018
Dit is een reactie op het Boerenbusiness artikel:
[url=http://www.boerenbusiness.nl/artikel/10880143/zlto-topman-hans-huijbers-stapt-op]ZLTO-topman Hans Huijbers stapt op[/url]
De ratten verlaten het zinkende schip.

Althans, dat willen ze ons doen geloven. Dezelfde mensen blijven achter de schermen steeds de touwtjes in handen houden. Maar er zullen weldra na "ledentelling door WUR" van de LTO wel koppen rollen, en dan zit je beter uit zicht.

Tijd aan zijn eigen melkveebedrijf. Ja, zoals ene Wouter Bos de PvdA verliet om tijd aan z'n familie te besteden. Maar even later alweer een ander mooibetaald baantje wist te bemachtigen.

Macht plakt, stinkt, corrumpeert en verslaaft.
piet 5 Oktober 2018
Als er maar geen man ouder dan 55 jaar er voor terug komt. Deze mannen zijn van "vroeger". Een jonge vent of een vrouw er voor in de plaats!!
Sjakie 5 Oktober 2018
Vroeger stond de sector er anders wel beter voor dan nu. Met name de ZLTO heeft met fosfaatrechten systeem de hele veehouderij gegijzeld en verspeeld. Nederland is enigste land met fosfaatplafond in Denemarken hebben ze het beter begrepen alleen derogatie als je grondgebonden bent. Dan heb je ook geen KLW fosfaatrechten en al die andere verstikkende regelgeving nodig om maatschappelijk draagvlak te houden.
???!!! 5 Oktober 2018
Moet dat echt: Piet, naief!, Piet Verdriet?
opheffen! zeker niet opvolgen!
(ik ben boer, ik heb belang bij het stoppen van die haagsche club)
Jpk 5 Oktober 2018
Het resultaat van voorzitter voorzitter h.hujbers is 9 van de 10 sectorgenoten is er geen opvolger. Onbetaalbaar. 90%van de boeren verdient minder dan de schoonmaker.waarom zou je lid bliven van lto ned lto ned houdt de mega bedrijven inde benen
veehouder ut Grunn 5 Oktober 2018
beste collega's niet zo schelden op LTO, ze hebben toch hun stinkende best gedaan...…….en...…..hun bedrijf(je) heeft er thuis onder geleden...…...het wordt tijd het zinkende LTO schip te verlaten omdat hun bedrijf(je) thuis moet inkrimpen en een bedrijfsleider salaris inmiddels LIJDEN geworden is...……..

Leve de LTO!!
U kunt niet meer reageren.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Mis niets en schrijf je in voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief

Blijf op de hoogte

Mis niets en schrijf je in voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief