Eigen foto

Nieuws Benoeming

Nieuwe hoofdredacteur voor Boerenbusiness.nl

4 Februari 2019 - Redactie Boerenbusiness - 2 reacties

Eric de Lijster is per 1 februari 2019 de nieuwe hoofdredacteur van Boerenbusiness.nl. Voor De Lijster (45) is deze functie niet nieuw, want hij voerde de redactie van Boerenbusiness.nl al eerder aan (2009 tot en met medio 2016).

De afgelopen 2,5 jaar was De Lijster, boerenzoon uit de Hoeksche Waard, actief bij Hortipoint, een uitgeverij van vakinformatie voor de sierteelt. Daar was hij hoofdredacteur van het Vakblad voor de Bloemisterij en Bloem & Blad. "Echter, het boerenbloed kruipt toch waar het niet gaan kan", aldus De Lijster. "Ik heb zin om samen met mijn collega-marktexperts de lezers en vooral de abonnees van Boerenbusiness van nuttige informatie te voorzien uit de agrarische markten en agribusiness."

Innoveren
Daarbij gaat De Lijster nadrukkelijk kijken hoe de artikelen, analyses en marktdata zo goed mogelijk bij de abonnees kunnen worden gebracht. "De ontwikkelingen in online media gaan snel en wij als Boerenbusiness lopen daarin voorop in de agrarische media. Die positie willen wij uiteraard vasthouden. Dus als we kunnen innoveren, laten we dat niet na."

Voordat De Lijster bij Boerenbusiness en Hortipoint aan de slag ging, was hij 3 jaar actief als hoofdredacteur bij uitgeverij Agrio en bekleedde hij diverse redactiefuncties bij weekblad OOGST en het Agrarisch Dagblad.

Heb je een tip, suggestie of opmerking naar aanleiding van dit artikel? Laat het ons weten
Regenradar
Powered by Agroweer
Reacties
2 reacties
Herre Bartlema 4 Februari 2019
Dit is een reactie op het Boerenbusiness artikel:
[url=http://www.boerenbusiness.nl/artikel/10881241/nieuwe-hoofdredacteur-voor-boerenbusinessnl]Nieuwe hoofdredacteur voor Boerenbusiness.nl[/url]
Proficiat BoerenBusiness ! Onafhankelijke voorlichting is bij Erik in goede handen.
???!!! 4 Februari 2019
dus onafhankelijk en geen gezeur van HB meer! Fijn!
U kunt niet meer reageren.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Schrijf je in en ontvang elke dag het laatste nieuws in je inbox

Boerenbusiness Onderzoek

Wat vind jij van Boerenbusiness?

Bel met onze klantenservice 0320 - 269 528

of mail naar support@boerenbusiness.nl

wil je ons volgen?

Ontvang onze gratis Nieuwsbrief

Elke dag actuele marktinformatie in je inbox

Aanmelden