Jungheinrich

Aangeboden door Jungheinrich

Jungheinrich toont eerste stapelaar met li-ion accu

11 Maart 2019

Door de geïntegreerde, onderhoudsvrije lithium-ion accu is de stapelaar lang inzetbaar en altijd klaar voor gebruik. De 'ERC 216zi' heeft een compleet nieuw, revolutionair design dankzij de centrale positie van de lithium-ion accu. Deze stapelaar is dus nóg compacter en eenvoudig te manoeuvreren.

  • Door het nieuwe design is hij 17 centimeter korter, dus nóg compacter.
  • De lithium-ion accu garandeert korte laadtijden en een continue inzetbaarheid.
  • De stapelaar heeft een verbeterde ergonomie door intuïtieve disselbediening.
  • De stapelaar heeft een geïntegreerd lastmanagementsysteem voor meer veiligheid.

Jungheinrich introduceert 'ERC 216zi': ’s werelds eerste stapelaar met een geïntegreerde lithium-ion accu. De toonaangevende fabrikant heeft de voordelen van lithium-ion techniek gebruikt om een revolutionaire truck te ontwikkelen. De ERC 216zi is niet alleen technisch state-of-the-art, maar heeft ook een totaal vernieuwend ontwerp.

De ERC 216zi is niet alleen technisch state-of-the-art, maar heeft ook een nieuw ontwerp.

Revolutionair nieuw design
Door de geïntegreerde lithium-ion accu was het mogelijk om de ERC 216zi een make-over te geven. De lithium-ion accu is centraal gepositioneerd, wat resulteert in meer bewegingsvrijheid op het staplatform. De ERC 216zi is 17 centimeter korter en een stuk compacter dan een vergelijkbare stapelaar met platform, waardoor de stapelaar wendbaar en makkelijk te manouevreren is.

"Soms helpt een totaal andere aanpak om tot nieuwe ideeën te komen. Dat is precies wat we hebben gedaan met de ERC 216zi. Het is de perfecte truck om indrukwekkende hoogtes te bereiken", adlus Christian Erlach, bestuurslid Marketing & Sales bijJungheinrich.

Ergonomische werkplek
De veiligheid van de bestuurder wordt gewaarborgd middels vaste zij- en achterwanden. De wanden zijn zo gemonteerd dat de opstapruimte niet wordt beperkt en het platform makkelijk bereikbaar blijft. Voor maximale bescherming heeft de ERC 216zi een ruim panoramadak met een riant doorkijkvenster.

De intuïtieve smartPILOT disselkop is makkelijk in gebruik en daarbij zijn alle functies met 1 hand te bedienen. De decentrale positionering van de 'smartPILOT' biedt de bestuurder altijd de meest ideale werkhouding.

De smartPILOT disselkop is makkelijk in gebruik en alle functies zijn met 1 hand te bedienen.

Maximale veiligheid
Voor het eerst is het lastmanagementsysteem 'operationCONTROL' in de truck geïntegreerd. Dit systeem controleert voortdurend de hefhoogte en last. Zodra een last te hoog is geheven, klinkt er een signaal, toont het display een waarschuwing en trilt de smartPILOT. Met het assistentiesysteem positionCONTROL wordt de inslag van de lasten nog gemakkelijker. Het systeem onthoudt de ingestelde lasthoogten, wat de veiligheid en efficiëntie vergroot.

De kracht van lithium-ion
Accuwissels behoren definitief tot het verleden met ERC 216zi. De snelle laadtijden en tussentijds (bij)laden van de geïntegreerde lithium-ion accu biedt talloze nieuwe mogelijkheden. In de koffiepauze of op de plaats van gebruik bijladen? Met de ERC 216zi kan het. Jungheinrich biedt bij elke lithium-ion accu 100% tevredenheidsgarantie en 5 jaar accugarantie.

Regenradar
Powered by Agroweer

Blijf op de hoogte

Schrijf je in en ontvang elke dag het laatste nieuws in je inbox