Zonnepanelen op het dak

Aangeboden: Zonnepanelen op het dak

Verdien geld met zonnepanelen op je dak

8 Mei 2019

Met een SDE+-subsidie ontvangt u 15 jaar lang een subsidie voor iedere kWh die uw zonnepanelen produceren. Bovendien dalen uw kosten voor energie en kunt u de stroom die u niet gebruikt verkopen. U verdient in het kort dus 3 keer geld met zonnepanelen op uw dak.

Hierdoor is uw investering in zonnepanelen (afhankelijk van uw situatie) in 6 à 8 jaar terug te verdienen. Terwijl uw subsidie 15 jaar doorloopt. De zonnepanelen met een SDE+-subsidie zijn dus interessant voor boeren met veel dakoppervlak.

Subsidie aanvragen
Wij kunnen deze SDE+-subsidie gratis en vrijblijvend voor u aanvragen. Zonnepanelen op het dak B.V. heeft ondertussen voor meer dan 400.000 zonnepanelen subsidie aangevraagd en ontvangen. Maar, wees er wel op tijd bij, want het aanmelden voor deze subsidie sluit in het najaar van 2019.

Lees overigens ook het verhaal van de familie Oostveen (fruittelers) uit Maurik (Gelderland), die met een SDE+-subsidie 1.030 zonnepanelen liet installeren.

Vertrouwd agrarisch
Door onze jarenlange ervaring en focus op de agrarische sector, weten wij als geen ander dat hoge eisen worden gesteld aan zonnepanelen op een boerderij. Door verschillende omstandigheden (zoals stof, zand, vocht en ammoniak) hebben zonnepaneleninstallaties het zwaarder te verduren. Zonnepanelen op het dak B.V. uit Barneveld biedt de boeren een goede kwaliteit zonnepanelen en hoge opbrengstgarantie, waarbij al het werk uit handen wordt genomen. Inclusief het proces van subsidieaanvraag tot de installatie van de panelen.

Klik hier voor meer informatie.

Regenradar
Powered by Agroweer

Blijf op de hoogte

Schrijf je in en ontvang elke dag het laatste nieuws in je inbox