Shutterstock

Aangeboden door Boer Bewust

Boer Bewust bestaat deze maand 3 jaar

4 Juni 2019

Bewuste boeren voeden de wereld! Dat is de slogan van Boer Bewust. Deze maand bestaat de stichting 3 jaar en werd de mijlpaal van 20.000 likes op Facebook bereikt.

Boer Bewust is 3 jaar geleden opgericht om een realistisch tegengeluid te laten horen tegen de kritische noten van actievoeders en de misvattingen die door de media gecreëerd worden over de sector. Boer Bewust wil een eerlijk verhaal vertellen, dat bijdraagt aan positief en eerlijk beeld van de Nederlandse landbouwsector.

De stichting is erg actief op social media. Dagelijks worden er meerdere berichten op Facebook en Twitter geplaatst. Inmiddels heeft de stichting op Facebook meer dan 20.000 likes behaald en een bereik van meer dan 1.000.000 bezoekers per maand.

Borden van Boer Bewust
Boer Bewust staat bekend om haar borden, maar daar staan er nog lang niet genoeg van in Nederland. Klik op onderstaande link om jouw bord te bestellen. Dit bord wordt speciaal voor jou gemaakt, met jouw tekst en achtergrond. Bestel jouw unieke bord hier.

Dankzij vele vrijwilligers is Boer Bewust in staat zich in te zetten voor een positieve profilering van de landbouwsector in Nederland. Echter, zonder financiële middelen komen we niet verder. Heb jij ook behoefte aan het echte en eerlijke verhaal en wil je bijdragen aan een positieve kijk op de agrarische sector? Klik hier en wordt voor €50 per jaar donateur van Boer Bewust.

Regenradar
Powered by Agroweer

Blijf op de hoogte

Mis niets en schrijf je in voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief