Shutterstock

Aangeboden door 123Huurgrond

Interessante tijden voor landverhuur

4 November 2019

De interesse in verhuur van landbouwgrond neemt toe. Bart Keizers en Gijs Sesing van 123Huurgrond constateren dat er langzaamaan een verschuiving in vraag is. Het verhuren van grond wordt steeds normaler.

Sinds 2015 bemiddelt 123Huurgrond in landbouwgrond, variërend van de percelen met aardappelen en uien tot bomenland en tulpengrond. "Er is veel vraag naar goede landbouwgrond en dat zal altijd zo blijven", aldus Bart Keizers, de oprichter van 123Huurgrond. "Echter, het verhuren van de landbouwgrond gebeurt steeds meer. Immers, niet ieder bedrijf heeft een opvolger."

Bedrijven die landbouwgrond willen huren, kunnen zich bij 123Huurgrond aanmelden om zo op de hoogte gehouden te worden van de percelen die verhuurd worden. 123Huurgrond probeert wel zoveel mogelijk regionaal te werken, want de verhuurder vindt het vaak prettig als hij de huurder kent. De verhuurder blijft ook altijd de baas, dat is degene die beslist.

Verhuren van grond
Ook kunnen bedrijven die grond willen verhuren, contact opnemen met Keizers en Sesing. Zij gaan vervolgens kosteloos aan de slag voor de verhuurder. Keizers: "Wij ontzorgen verhuurders in het papierwerk en de facturatie. Daarbij zoeken wij een huurder die bij de verhuurder past. Dit is een combinatie van gunnen én een goede prijs. Het een hoeft het ander niet uit te sluiten."

123Huurgrond heeft een groot netwerk in Flevoland wat voor verhuurders vaak waardevol kan zijn. De gewassen die veel verhuurt worden, zijn uien, aardappelen, bomen, wortelen en kavels. Neem voor meer informatie contact op met Bart Keizers (06-29364569) of Gijs Sesing (06-13386301) of kijk op 123Huurgrond.nl.

Regenradar
Powered by Agroweer

Bel met onze klantenservice 0320 - 269 528

of mail naar support@boerenbusiness.nl

wil je ons volgen?

Ontvang onze gratis Nieuwsbrief

Elke dag actuele marktinformatie in je inbox

Aanmelden