Shutterstock

Boerenbusiness Vacature

Ben jij de coördinator van de Ruwvoertour 2020?

26 Mei 2020 - Redactie Boerenbusiness

Op zoek naar een leuke stage? Wij van Boerenbusiness hebben plek voor een stagiair die mee gaat draaien met ons team. Heb je affiniteit met de agrarische sector en zin om jezelf te storten op een gaaf project? Laat het ons weten!

Over Boerenbusiness
Boerenbusiness is een snelgroeiend online mediabedrijf en levert 24 uur per dag marktinformatie voor topondernemers in de agrarische sector. De content wordt verzorgd door een professionele redactie. Dagelijks brengt Boerenbusiness nieuws, analyses, marktnoteringen, interviews, opinies en achtergronden voor vooruitstrevende boeren en agribusiness in Nederland.

Wij zijn op zoek naar een stagiair die tijdens de stageperiode ondersteunt in een gaaf project: de Boerenbusiness Ruwvoertour. Het doel van het project is om het groeiseizoen van maïs en gras in beeld te brengen en daaraan een prognose van voedingswaarde en opbrengsten te koppelen. Voor de organisatie van dit project zoekt Boerenbusiness een organiserend talent die affiniteit heeft met de agrarische sector en tevens kennis heeft van het de veehouderij.

Wat wordt er van je verwacht?

 • Je biedt ondersteuning in de organisatie van een project.
 • Je denkt mee over het project.
 • Je legt en onderhoudt contact met betrokken partijen.
 • Je bezoekt percelen en zorgt tevens voor het verzamelen van data.
 • Je interpreteert en analyseert de data.

Welke competenties moet je hebben?

 • Je bent bezig met een agrarisch gerelateerde hbo-opleiding richting veehouderij.
 • Je hebt een gezonde dosis kennis van de ontwikkelingen in de agrarische sector, in het bijzonder van de structuur van de agrarische markten en agribusiness.
 • Je hebt een groot inlevingsvermogen in de doelgroep van Boerenbusiness.
 • Je bent taalkundig goed onderlegd, sociaal vaardig en flexibel.
 • Je werkt planmatig en gestructureerd.
 • Je hebt een sterk analyserend en organisatorisch vermogen.

Wat bieden wij jou?
Boerenbusiness biedt jou afwisselend werk, goede begeleiding en leuke collega's. Het is een uitstekende stage-opdracht om je talent op los te laten. Er is tevens veel ruimte voor eigen initiatief en ontplooiing, een stagevergoeding behoort ook tot de mogelijkheden. Boerenbusiness is volop in beweging en kan jou allerlei kansen bieden. De standplaats voor de stage is Lelystad (Flevoland).

Meer informatie over deze stageplek kan ingewonnen worden bij Daniëlle Ballast (0320 - 269526). Graag ontvangen wij jouw sollicitatie per e-mail: d.ballast@boerenbusiness.nl.

Heb je een tip, suggestie of opmerking naar aanleiding van dit artikel? Laat het ons weten
Regenradar
Powered by Agroweer

Bel met onze klantenservice 0320 - 269 528

of mail naar support@boerenbusiness.nl

wil je ons volgen?

Ontvang onze gratis Nieuwsbrief

Elke dag actuele marktinformatie in je inbox

Aanmelden