Agrifoto

Nieuws Uienhandel.com

Nieuwe tender: €16 voor levering februari 2021

25 Mei 2020

Uienhandel.com schrijft een nieuwe tender uit. De tender heeft betrekking op gele zaaiuien, uiterlijke levering in feburuari 2021. U bepaalt zelf het volume waarmee u wilt deelnemen (aantal vrachten van circa 35 ton per vracht). Let op: het gaat om een beperkt volume. Vol is vol!
 

Type Gele zaaiuien, veldgewas, 35mm/op, MH gespoten, geteeld op bedrijf verkoper.
Levering Uit bewaring, voor 1 maart 2021.
Ligging Uien dienen geteeld te zijn op kleigrond, in Nederland geteeld.
Prijs per 100 kg: €16,00
Aangewezen perceel: De koper komt voor levering de percelen bekijken. De tender heeft betrekking op de aangewezen percelen.
Kwaliteit  Minimumeisen en Klasse 2 zoals omschreven in de VN/ECE-NORM FFV-25.
Weegkosten: Zijn voor verkoper, weegbrug wordt door verkoper aangewezen.
Tarrering: Volgens AVZ (A. Definities). De tarra wordt vastgesteld op het bedrijf van de koper en is bindend tenzij van tevoren anders is overeengekomen. 
Korting: Tot 10% tarra geen korting, van 10% tot 13% tarra, wordt per procent € 0,15/100kg, op de prijs in mindering gebracht. Vanaf 13% t/m 16% tarra, wordt per procent € 0,30/100kg, op de prijs in mindering gebracht. Weigering: Boven 16% tarra en/of 2% ernstige in- of uitwendige gebreken heeft de koper het recht om de afname te weigeren. Ook wanneer de gekochte uien meer dan 2% fusarium bevatten heeft de koper de mogelijkheid om de uien te weigeren. 
Voorwaarden
Voor zover daarvan in de overeenkomst niet wordt afgeweken zijn de de Algemene Voorwaarden voor de in- en verkoop van zaaiuien, met bijbehorend keuringsreglement en arbitragereglement 2019 (Algemene voorwaarden AVZ) van toepassing op deze overeenkomst.
 
Commissie verkoper: €0,125 per 100kg over de netto tonnen.
Overig: Voor het tot stand komen van deze overeenkomst krijgen koper en verkoper te horen wie de tegenpartij is. Hierbij hebben zowel koper als verkoper de mogelijkheid om de overeenkomst te annuleren.  

Deze tender is geldig (inschrijving) tot woensdag 27 mei 2020 17.00 uur. U krijgt vervolgens binnen 24 uur bericht of uw aanbod is toegewezen.

Inschrijven op de tender kan door een mail te sturen naar info@uienhandel.com of contact op te nemen met 06 821 201 53.  Mocht u vragen hebben naar aanleiding van deze tender dan kunt u via deze gegevens contact opnemen. 

Heb je een tip, suggestie of opmerking naar aanleiding van dit artikel? Laat het ons weten
Regenradar
Powered by Agroweer

Bel met onze klantenservice 0320 - 269 528

of mail naar support@boerenbusiness.nl

wil je ons volgen?

Ontvang onze gratis Nieuwsbrief

Elke dag actuele marktinformatie in je inbox

Aanmelden