Zonnepanelen op het dak

Aangeboden: Energy Shift

Vraag nu uw SDE++ subsidie aan

24 Juni 2021

Investeer slim en met een groot rendement. Een investering in zonnepanelen met een SDE++ subsidie is financieel heel interessant. In oktober gaat de nieuwe SDE++ aanvraagronde open. Wees er op tijd bij!

SDE++; elk jaar is er een flinke run op deze populaire financiële tegemoetkoming. De subsidie maakt het voor ondernemers aantrekkelijk om in een zonnepaneleninstallatie te investeren. Grootverbruikers met een SDE++ subsidie verdienen hun investering gemiddeld in zo'n 6 à 7 jaar terug. Zonnepanelen zijn goed voor het milieu en de portemonnee.

Verdien geld
Door het maximale uit de zon te halen, kunt u geld verdienen. Met SDE++ verdient u op 3 manieren geld: door te leveren aan het net, door op uw eigen stroom te besparen en door maximaal 8 cent voor iedere opgewekte kWh zonne-energie op uw rekening te ontvangen. Zo heeft u extra poten onder uw bedrijf. Wilt u weten wat u met zonnepanelen kunt verdienen? Bereken het met de calculator.

Laat het doen
Energy Shift is marktleider in de agrarische sector. Het bedrijf heeft al voor honderden agrariërs SDE++ aangevraagd en ontvangen. Besteed de subsidieaanvraag gratis en vrijblijvend aan hen uit. U zit nergens aan vast en bent vrij om na toekenning een zonnepaneleninstallateur te kiezen die u vertrouwt.

5 miljard
Dit jaar is er één openstellingsronde waarbinnen bedrijven zich kunnen inschrijven om in aanmerking te komen voor SDE++ subsidie. Deze ronde is open van 5 oktober tot en met 11 november 2021 (de periode is op 8 juni 2021 aangepast). Er is in totaal €5 miljard beschikbaar.

Zonnepanelenspecialist
Heeft u eenmaal de subsidie toegekend gekregen? Met Energy Shift haalt u het maximale uit de beschikking. Het bedrijf heeft nauwe contacten met alle betrokken partijen: de RVO, de netbeheerder voor de meest optimale aansluiting, het meetbedrijf voor de brutoproductiemeter en CertIQ voor een Verzoek tot Vaststelling (VtV). Zo kunt u ook het regelwerk voor de installatie uit handen geven en gaat er geen KwH verloren!

Offerte
Wilt meer informatie over de SDE++ aanvraag of een offerte? Ga naar de website van Energy Shift en ontdek wat het bedrijf voor u kan betekenen.

Regenradar
Powered by Agroweer

Bel met onze klantenservice 0320 - 269 528

of mail naar support@boerenbusiness.nl

wil je ons volgen?

Ontvang onze gratis Nieuwsbrief

Elke dag actuele marktinformatie in je inbox

Aanmelden