Zonnepanelen op het dak

Aangeboden: Energy Shift

Dit kunt u verdienen met zonnepanelen

22 Juli 2021

Bespaar een hoop stroomkosten door te investeren in een zonnepaneleninstallatie. Nog mooier: verdien er geld mee! Een investering in zonnepanelen is er eentje die zich binnen afzienbare tijd terugbetaalt.

Voor niets komt de zon op. De zon levert ons energie. Hoe mooi is het om deze gratis energie op te vangen en om te zetten in stroom. Met een zonnepaneleninstallatie op uw dak haalt u het stroom voor uw bedrijf van uw eigen dak af. Daarmee bespaart u een hoop kosten en het kan u geld opleveren. Dat betekent: extra poten onder uw bedrijf.

Bespaar geld
Door gebruik te maken van energie die u zelf opwekt, bespaart u op de inkoop van dure stroom. De stroomprijs is opgebouwd uit verschillende onderdelen: de prijs per kWh, de energiebelasting, Opslag Duurzame Energie (ODE), transportkosten en vastrecht. Met zonnepanelen kunt u veel besparen in energiekosten.

Verdien geld
Met een zonnepaneleninstallatie op uw dak kunt u dus geld besparen, maar dat niet alleen! Met het produceren van duurzame energie kunt u ook geld verdienen. Als u een zonnepaneleninstallatie laat plaatsen met behulp van een SDE++ subsidie verkoopt u de stroom die u opwekt en niet zelf gebruikt aan het net. Daarnaast ontvangt u voor elke opgewekte kWh zonne-energie max. 8 cent op uw rekening. Laat een expert uw SDE++ subsidie voor u aanvragen!

Factoren
Hoeveel u kunt verdienen en besparen is van een aantal factoren afhankelijk. Zo speelt mee wat de ligging is van het dak waarop de zonnepanelen gelegd kunnen worden. Daarbij is het niet per definitie zo dat een dak op het zuiden de meeste opbrengst genereert. Het leggen van panelen op een oost- en westdak is in de meeste gevallen voordeliger. Ook andere zaken spelen mee, denk aan: dakhelling, oppervlakte, het soort aansluiting en locatie van het pand.

Bereken uw voordeel
Energy Shift heeft een calculator ontwikkelt waarmee u eenvoudig en gratis kunt berekenen welk voordeel zonnepanelen u op kunnen leveren. Het geeft u inzicht in de hoeveelheid zonnepanelen die u op uw dak kwijt kunt en geeft een idee van het rendement dat u in uw situatie kunt verwachten. Vul de calculator in en ontdek uw voordeel.

Agrarisch specialist
Bent u enthousiast over zonnepanelen en wilt u in een installatie investeren? Vraag een offerte op bij Energy Shift. Groot geworden in de agrarische wereld weet de zonnespecialist als geen ander een installatie op te leveren die aan de strengste kwaliteits- en veiligheidseisen voldoet. Dat is niet onbelangrijk voor een investering die vele jaren meegaat.

SDE++
Wilt u meer informatie over SDE++ of het papierwerk uitbesteden aan een partij die de weg weet in de stappen die nodig zijn voor de subsidieaanvraag? Kijk hier of neem contact op met Energy Shift 0342-221 300

Regenradar
Powered by Agroweer

Bel met onze klantenservice 0320 - 269 528

of mail naar support@boerenbusiness.nl

wil je ons volgen?

Ontvang onze gratis Nieuwsbrief

Elke dag actuele marktinformatie in je inbox

Aanmelden