Zonnepanelen op het dak

Aangeboden: Zonnepanelen op het dak

Zonnepanelen: nu en in de toekomst

29 Oktober 2021

Zonnepanelen staan aan de voet van tal van andere duurzame investeringen. Naast het feit dat u al direct de vruchten van de investering in zonnepanelen op uw dak kunt plukken, opent u ook de investeringskansen voor de toekomst.

KLOP verhuur in Vianen heeft een zonnepaneleninstallatie met 3.568 zonnepanelen laten aanbrengen op het dak. Deze investering is een van de eerste stappen op weg naar verdere verduurzaming van het bedrijf. Eigenaar Teus Klop heeft de route om verder te verduurzamen al in zijn hoofd zitten; de elektrificatie van het transport staat als volgende op de planning.

Emissieloos
Investeert u in groene stroom, dan draagt u bij aan het milieu en aan de financiële gezondheid van uw bedrijf. Doordat KLOP verhuur heeft geïnvesteerd in een zonnepaneleninstallatie op het dak, kunnen ze straks hun wagens voorzien van stroom. Hierdoor zal het transport niet meer verantwoordelijk zijn voor CO2-uitstoot, maar is KLOP ook niet meer afhankelijk van schommelde brandstofprijzen.

Veranderende energiemarkt
Zonnepanelen op het dak B.V. heeft de installatie op het dak van Klop geïnstalleerd. De zonnepaneleninstallateur, die naast daken van MKB-bedrijven ook veel agrarische bedrijven van zonnepanelen voorziet, beweegt voortdurend mee in de veranderende energiemarkt. "We staan met zonnepanelen nog maar aan het begin van iets dat veel groter gaat worden", voorspelt Jan Aernoud van Eeken, technisch directeur van Zonnepanelen op het dak B.V.

Meer dan zonnepanelen
De zonnepaneleninstallateur houdt zich bezig met meer dan zonnepanelen alleen. Van Eeken: "De energiemarkt is volop in beweging en wij bewegen mee. Er zijn enorm veel duurzame ontwikkelingen gaande en soms zien ondernemers door de bomen het bos niet meer. Onze missie is dan ook zakelijk Nederland te adviseren met duurzame verdienmodellen die verder gaan dan zonnepaneleninstallaties alleen."

Maximale uit de zon
In navolging op een zonnepaneleninstallatie, zijn er klanten van Zonnepanelen op het dak B.V. die in een accu hebben geïnvesteerd of een laadpaal op het terrein hebben staan. Zo faciliteert de zonnepaneleninstallateur uitbreidingen op een zonnepaneleninstallatie om daarmee het maximale uit de zon te halen.

Energiepartner
Zonnepanelen op het dak is dé duurzame energiepartner van agrarisch Nederland. Zij kijken graag met u mee welke duurzame investeringen u kunt doen die financieel interessant zijn voor uw bedrijf. Neem gerust contact op en vraag naar de mogelijkheden. Heeft u nog geen zonnepanelen op uw dak? Begin daar dan eerst mee. Bereken hier uw voordeel of vraag een offerte op.

Deze businesscase is powered by:
Regenradar
Powered by Agroweer

Blijf op de hoogte

Schrijf je in en ontvang elke dag het laatste nieuws in je inbox