Agrifoto

Aangeboden door Uienhandel.com

Tender teeltseizoen 2022: levering uit bewaring

7 Maart 2022

Uienhandel.com schrijft een tender uit voor teeltseizoen 2022, levering in december of januari. Onderstaand vindt u de voorwaarden en specificaties. U bepaalt zelf het volume waarmee u wilt deelnemen.

Let op: het gaat om een beperkt volume. De tender loopt totdat het quotum is bereikt. 
 

Type Gele zaaiuien, veldgewas, 35mm opwaarts, MH behandeld, geteeld op bedrijf verkoper, op kopers auto geleverd.  
Prijs en levering €14,00 voor levering in heel de maand december 2022
€15,00 voor levering in heel de maand januari 2023
Voorwaarden Voor zover daarvan in de overeenkomst niet wordt afgeweken zijn de Algemene Voorwaarden uit de Algemene Voorwaarden voor de. in- en verkoop van zaaiuien, met bijbehorend keuringsreglement en arbitragereglement 2019 (AVZ) van toepassing op de uitvoering van deze overeenkomst. 
Kwaliteitseisen Minimumeisen en Klasse 2 zoals omschreven in de VN/ECA-NORM FFV-25. 
Weegkosten  Zijn voor verkoper, weegbrug wordt door verkoper aangewezen.
Tarrering De tarra wordt vastgesteld op het bedrijf van de koper, dit tarrapercentage is bindend tenzij van tevoren anders is overeengekomen. 
Korting en weigering Tot 10% tarra geen korting, van 10% tot 13% tarra, wordt per procent €0,15/100kg, op de prijs in mindering gebracht. Vanaf 13% t/m 16% tarra, wordt per procent €0,30/100kg, op de prijs in mindering gebracht.
Weigering: Boven 16% tarra en/of meer dan 2% natrot of 3% of meer ernstige niet uitwendig zichtbare gebreken (zoals rotte ringen en harten) of 5% of meer ernstige uitwendige gebreken heeft de koper het recht om de afname te weigeren.
Aangewezen perceel Tijdens het groeiseizoen wordt een perceel aangewezen. De overeenkomst is van toepassing op deze uien. 
Overig: Voor het tot stand komen van de overeenkomst krijgen koper en verkoper te horen wie de tegenpartij is. Beide partijen krijgen hierna alsnog het recht om de overeenkomst te annuleren. 

Inschrijven
U kunt aan deze tender deelnemen door het gewenste volume, samen met uw persoonsgegevens, te mailen naar info@uienhandel.com of door contact op te nemen met Machiel Boons via 06-82120153.  Voor aanvullende informatie kunt u eveneens bij deze contactgegevens terecht. 

Regenradar
Powered by Agroweer

Bel met onze klantenservice 0320 - 269 528

of mail naar support@boerenbusiness.nl

wil je ons volgen?

Ontvang onze gratis Nieuwsbrief

Elke dag actuele marktinformatie in je inbox

Aanmelden