Eigen foto

Boerenbusiness Vacature

Gezocht: creatieve Multimedia Designer

22 April 2022

Boerenbusiness is op zoek naar een creatieve Multimedia Designer om het designteam te versterken. In de wereld van video en design is geen dag hetzelfde. Wij doen er alles aan om onze producten en die van klanten zo krachtig mogelijk in beeld te brengen. Hier kun jij met jouw creativiteit en kennis op het gebied van video en design het verschil maken.

Wie zoeken wij?
Jij hebt een passie voor design en video, je gaat buiten de gebaande paden om en weet precies hoe je de boodschap aantrekkelijk kunt verpakken. We zoeken iemand die past binnen ons designteam dat nauw samenwerkt met sales en marketing en de redactie, een enthousiaste en jonge groep creatievelingen. Je bent sociaal, vindt het leuk om met klanten om te gaan en geen uitdaging is jou te gek.

Wat ga je doen?
Vanuit onze labels Boerenbusiness en Foodbusiness komen wekelijks aanvragen voor verschillende video's die jij mag produceren. Naast de wekelijkse marktupdates en interviews is er ook ruimte om mee te denken over nieuwe formats die in onze studio gerealiseerd kunnen worden.

Ook kunnen externe klanten via onze salesafdeling met de meest uiteenlopende verzoeken komen, wat het werk creatief en uitdagend maakt. Denk daarbij aan (live) webinars of video op locatie. Het ontvangen van gasten geeft je direct de mogelijkheid om ze al even op hun gemak te stellen voordat ze de studio in gaan.

Daarnaast kun je je energie kwijt in de DTP-aanvragen vanuit onze eigen labels en van klanten. Bij ons komen regelmatig aanvragen binnen om bijvoorbeeld banners vorm te geven die later op onze website door tienduizenden mensen gezien gaan worden. Je kan je helemaal uitleven met de journey die jij de bezoeker wil bieden door het gebruik van bijvoorbeeld animaties en interactieve onderdelen.

Welke vaardigheden zoeken we?
Adobe Creative Cloud (Premiere Pro, Photoshop, Illustrator, After Effects) en Microsoft Office hebben voor jou geen geheimen. Daarnaast werken we veel met Vmix en Google webdesigner, het is mooi meegenomen als je hier alles van weet, maar we kunnen het je ook leren.

Daarnaast werken we met de volgende hardware:

  • Blackmagic studio camera's 4k pro camera's
  • Shure audio sets
  • Rodecaster in onze mobiele podcaststudio
  • Mogelijkheid om programma's als unreal engine te draaien
  • Compleet ingerichte green screen-studio
  • Intern netwerk geschikt om de verschillende NDI solutions in je producties te gebruiken, de mogelijkheden zijn eindeloos

Met andere woorden: zoek jij een afwisselende fulltime baan met groeikansen en een leuk team om je heen? Dan zit je goed bij DCA-Multimedia.

Ben jij de kandidaat die we zoeken?
Pas jij in het profiel en is dit dé plek voor jou? Stuur dan snel je CV en motivatiebrief naar m.oomen@dca-multimedia.nl. Voor vragen kun je ook bellen naar 0320-269 527 of 06-31927989.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature is niet gewenst

Regenradar
Powered by Agroweer

Blijf op de hoogte

Schrijf je in en ontvang elke dag het laatste nieuws in je inbox