Shutterstock

Boerenbusiness Vacature

Ben jij onze stagiair voor de Ruwvoertour?

17 Mei 2022 - Redactie Boerenbusiness

Ben jij op zoek naar een leuke stage? Wij hebben bij Boerenbusiness vanaf augustus 2022 weer plek voor een stagiair in onze Ruwvoertour. Heb je affiniteit met de melkveehouderij en zin om jezelf op een gaaf project te storten? Neem contact met ons op!

Boerenbusiness is een snelgroeiend online mediabedrijf en levert 24 uur per dag marktinformatie voor topondernemers in de agrarische sector. De content wordt verzorgd door een professionele redactie. Boerenbusiness brengt nieuws, analyses, marktnoteringen, interviews, opinies en achtergronden voor vooruitstrevende boeren en agribusiness in Nederland.

Elk groeiseizoen volgen wij op 10 percelen de groei van maïs en gras. Van zaaien tot oogsten volgen wij de stand van het gewas en alles wat daarbij komt kijken in content, data, foto's, video's en interviews. Wij zijn op zoek naar een stagiair die samen met ons zijn of haar tanden zet in dit project.

Wat wordt er van je verwacht?

 • Je biedt ondersteuning in de organisatie van een project.
 • Je denkt mee over het project.
 • Je legt en onderhoudt contact met betrokken partijen.
 • Je bezoekt percelen en zorgt tevens voor het verzamelen van data.
 • Je interpreteert en analyseert de data.

Welke competenties moet je hebben?

 • Je bent bezig met een agrarisch gerelateerde hbo-opleiding.
 • Je hebt een gezonde dosis kennis van de ontwikkelingen in de agrarische sector, in het bijzonder van de structuur van de agrarische markten en agribusiness.
 • Je hebt een groot inlevingsvermogen in de doelgroep van Boerenbusiness.
 • Je bent taalkundig goed onderlegd, sociaal vaardig en flexibel.
 • Je werkt planmatig en gestructureerd.
 • Je hebt een sterk analyserend en organisatorisch vermogen.

Wat bieden wij jou?
Boerenbusiness biedt jou afwisselend werk, goede begeleiding en leuke collega's. Het is een uitstekende stage-opdracht om je talent op los te laten. Er is ook veel ruimte voor eigen initiatief en ontplooiing, een stagevergoeding behoort ook tot de mogelijkheden. 

Boerenbusiness is volop in beweging en kan jou allerlei kansen bieden. De standplaats voor de stage is Lelystad (Flevoland). Meer informatie over deze stageplek kan ingewonnen worden bij Moniek Oomen (0320 - 269527). Graag ontvangen wij jouw sollicitatie per e-mail: m.oomen@boerenbusiness.nl.

Ervaringen van stagiairs
Een stage bij Boerenbusiness wordt door voormalig stagiairs aangeraden. "Tijdens mijn stage bij Boerenbusiness hield ik me voornamelijk bezig met de coördinatie van de Ruwvoertour en het bellen met deelnemers en specialisten voor het schrijven van artikelen. Ik ben zelfstandiger geworden door mijn stage, puur ook door de vrijheid die mij werd gegeven. Ik zou een stage hier zeker aanraden aan de toekomstige stagiairs." Benieuwd naar meer ervaringen? Neem dan een kijkje op onze studentenpagina!

Heb je een tip, suggestie of opmerking naar aanleiding van dit artikel? Laat het ons weten
Regenradar
Powered by Agroweer

Boerenbusiness Vacature

Gezocht: Customer Support Medewerker

Boerenbusiness Vacature

Gezocht: Media & Sales adviseur

Blijf op de hoogte

Schrijf je in en ontvang elke dag het laatste nieuws in je inbox