A-ware

Nieuws bedrijven

Van Ballegooijen van A-ware naar Van Loon

15 Juni 2022 - Klaas van der Horst

Robert van Ballegooijen vertrekt per 1 september als COO bij Royal A-ware en wordt CEO bij de Van Loon Group. Dit hebben beide bedrijven bekend gemaakt. Van Ballegooijen heeft ruim tien jaar gewerkt bij Royal A-ware.

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee en krijg direct toegang

Kies het abonnement dat bij je past
Heb je een tip, suggestie of opmerking naar aanleiding van dit artikel? Laat het ons weten

Familiebedrijf Van Loon heeft de afgelopen jaren een stevige groei doorgemaakt en een hele serie bedrijven opgekocht, waaronder het Limburgse Verheij Vlees, Bonfait en Pro-messa. Ze zijn allemaal onderdeel van MPR Invest, zoals het investeringsvehikel va de familie heet. De verwachting mag zijn dat de producent van vleesproducten, vleesvervangers en maaltijden onder leiding van Van Ballegooijen verder zal worden uitgebouwd. 

Met bedrijfsgegevens loopt Van Loon niet te koop. In 2019 boekte het bedrijf een omzet van €620 miljoen. Inmiddels is daar al weer aardig wat omzet bij gekomen.

Transitie A-ware
Bij Royal A-ware leverde Robert van Ballegooijen de afgelopen jaren
een belangrijke bijdrage aan de transitie van handelsbedrijf en dienstverlener naar een leidende internationale ketenspeler in kaas, zuivel, tapas en andere foodproducten. Van Ballegooijen was onder meer verantwoordelijk voor de retailproductie bij A-ware, maar had ook een bredere adviserende en strategische rol.

Voor zijn komst naar Royal A-ware werkte Van Ballegooijen bij Bakker Bart en Friesland Foods.

Regenradar
Powered by Agroweer

Blijf op de hoogte

Schrijf je in en ontvang elke dag het laatste nieuws in je inbox