FarmTrade

Aangeboden door FarmTrade

FarmTrade biedt podium voor agrarische sector

5 December 2022

Via FarmTrade handel je kosteloos met de agrarische wereld. Niet alleen gebruikers uit de agrarische sector, maar ook een grote groep adverteerders is inmiddels aangesloten bij het adverteerdersnetwerk van FarmTrade om onder hun agrarische doelgroep extra zichtbaar te zijn. Samen ondernemen, handeldrijven en specialiteiten met elkaar verbinden. Dat is wat FarmTrade doet en voor staat.

De groep gebruikers en adverteerders breidt zich steeds verder uit. Niet alleen producten worden aangeboden, ook de dienstverlenende sector sluit zich aan bij FarmTrade. "Wij bieden agrarisch gerelateerde bedrijven een podium op ons platform, waar op dit moment bijna 9.000 gebruikers aangesloten zijn. Dit doen wij niet alleen op het platform, maar ook door middel van onze maandelijkse nieuwsbrief. In onze nieuwsbrief delen wij het sectornieuws en belangrijke informatie van onze adverteerders en brengen wij hen in verbinding met agrarisch Nederland", aldus Bart Keizers, oprichter van FarmTrade.

Gebruikers
De FarmTrade app is nog maar een paar gebruikers verwijderd van de 9.000. Bart Keizers spreekt zijn dank uit aan de gehele groep. "Wij zijn in korte tijd enorm gegroeid. Dat was niet gelukt zonder het geloof en vertrouwen van onze gebruikers en adverteerders in het platform en het vele aanbod! Dankzij de bedrijven die zich als eerste aansloten bij FarmTrade is directe handel mogelijk gemaakt en kan de app de juiste mensen en bedrijven met elkaar verbinden; van boer tot handelaar tot toeleverancier."

Prestigieus adverteerdersnetwerk
Inmiddels zijn zo'n tachtig bedrijven aangesloten bij het adverteerdersnetwerk van FarmTrade. Dax van Ulsen, verantwoordelijk voor de sales bij FarmTrade licht de groep toe: "Een prestigieuze groep, stuk voor stuk specialist in een onderdeel in de agrarische sector. Deze bedrijven willen zich tonen aan agrarisch Nederland, door te vertellen wat ze doen en waar ze voor staan. En dat verhaal kunnen ze, volledig ontzorgt door ons team, via FarmTrade vertellen aan een heel interessante groep agrarische ondernemers in Nederland. Als bedrijf ook lid worden van ons adverteerdersnetwerk? Neem vooral contact op!'"

Ook FarmTrade gebruiken? Download FarmTrade kosteloos via www.farmtrade.nl of in de Stores! Lid worden van het FarmTrade adverteerdernetwerk? Neem dan contact op met Dax van Ulsen op 06 57 53 38 35 of Dax@farmtrade.nl.

Regenradar
Powered by Agroweer

Bel met onze klantenservice 0320 - 269 528

of mail naar support@boerenbusiness.nl

wil je ons volgen?

Ontvang onze gratis Nieuwsbrief

Elke dag actuele marktinformatie in je inbox

Aanmelden