'Boer kan goed rendement halen uit zonne-energie'

'Ondernemen in een ander klimaat', zonne-energie kan daarin een belangrijke rol spelen. Frans Grijpma van Green Farm Energy vertelt welke winst er te behalen valt voor agrarisch ondernemers. "Landbouwgrond inzetten als zonneveld levert in veel gevallen een betere opbrengst."

8 Januari 2020|Aangeboden door Green Farm Energy

3 reacties
Reacties Reageer
Gebruiker
Piet 9 Januari 2020
Dit is een reactie op het Boerenbusiness artikel:
[url=http://www.boerenbusiness.nl/video/10885227/boer-kan-goed-rendement-halen-uit-zonne-energie]'Boer kan goed rendement halen uit zonne-energie'[/url]
Man man man. Ze denken echt dat wij mensen grote invloed hebben op klimaat. Het is toch een idioterie dat wij op de beste grond ter wereld van die klote zonne rommel zetten. Onze hele economie op spel zetten door idioten. Het is hier immers al een keer heel koud geweest maar ook al heel tropisch. Toen bestonden wij niet eens. Moedeloos van te worden. Is denken hoeveel energie er wel niet vrijkomt bij een vulkaan uitbarsting. Ik noem zo maar een voorbeeld. Moeras produceert ook bulten gas. Is geen linkse rakker die dat aankaart. Met dit linkse spul kun je niet verstandig en emotieloos regeren
Gebruiker
BB abonnee
Kwh 9 Januari 2020
Kijk als men zonodig zonne-energie wil en men men wil daar voor betalen dan wil ik de mensen best leveren .
Maar ik wordt door alles en iedereeen dwars gezeten als ik dat wil.
Mijn eigen Lto wil alleen maar op de daken .
Nou dat beetje schiet niet op .
Wil ik ze op het land zetten is waarachtig mijn eigen organisatie, overigens ook een hoop van mijn collega's daar op tegen.
Waar bemoeien ze zich mee het is toch mijn grond ik bemoei toch ook niet met wat zij wel en niet mogen op hun eigen bedrijf.
Zijn het niet mijn collega's dan zijn het wel de "burgers" .
Zij vinden dat ik voedsel moet produceren.
Maar willen tegelijkertijd mij opzadelen met tig regels en verboden om vervolgens het goedkoopste voedsel te kopen .
Tegelijkertijd moeten we aan de groene energie zo stelt men maar men wil geen windmolens ,zonneparken en kernenergie .
Bloembollen vindt men prachtig (ik overigens ook) maar dan zegt men niet dat moet stoppen er moet voedsel geproduceerd worden .

Oh ja dan is er natuurlijk nog de ruimtelijke ordening om als je zou kunnen aanleggen dan krijg je gewoon geen vergunning .


Svp laat mij nu mar gewoon mijn gang gaan en dan moet men niet stellen er is geld te verdienen met zonne-energie.
Ik heb al mijn daken al vol liggen maar kan je ook vertellen dat is allemaal klein bier.
Gebruiker
BB abonnee
joepi 9 Januari 2020
tjonge tjonge, wil je zonnepanelen leggen, heb je een SDE subsidie binnen is het de semioverheid (netbeheerder) die het niet af kan/wil nemen omdat het net vol zit. Zo kan ik ook wel subsidie verstrekken, wetende dat je het toch niet kan gebruiken.
U kunt niet meer reageren.