FouchaMuyard

Aangeboden door SIMA

Vraag toegangsbadge voor SIMA 2019 gratis aan

14 Januari 2019

De internationale vakbeurs SIMA vindt van 24 tot en met 28 februari 2019 in Parijs en vormt meer dan ooit een onmisbaar trefpunt voor de landbouw- en veeteeltsector, met praktische oplossingen voor een toekomstgerichte visie op de landbouwsector.

Vraag nu uw gratis toegangsbadge voor SIMA 2019 in Parijs aan!

Het aanbod van SIMA 2019 is ingedeeld in 13 sectoren in de hallen 2 tot en met 7 van beurscomplex 'Paris-Nord Villepinte'. Innovatie vormt nog altijd de basis van de SIMA en dat is terug te vinden in de evenementen, conferenties en overal op de beurs. Zo is er dit jaar een 'innovatieruimte' gecreëerd, met de presentatie van de SIMA Innovation Awards 2019 en bijbehorend landbouwequipment en innovatieve of toekomstige diensten, en nog veel meer.

Een internationaal programma
Tijdens SIMA 2019 worden 1.770 exposanten verwacht, waarvan 50% uit 40 verschillende landen afkomstig is. Daarmee is de beurs internationaler dan ooit! De exposantenlijst van de beurs kunt u bekijken via deze link. Naar verwachting zullen er 230.000 bezoekers uit 135 landen naar de beurs komen. Innovatie staat opnieuw centraal tijdens de aankomende editie en is terug te vinden rondom het thema 'Innovatie voor een competitieve landbouw' in verschillende beursruimtes.

De laatste technologische innovaties evenals talloze nieuwe producten van exposanten worden gepresenteerd. Daarnaast biedt SIMA 2019 een compleet beursprogramma bestaande uit themagerichte workshops, diverse technische conferenties, internationale bijeenkomsten, zoals de SIMA African Summit, de SIMA Dealers’ Day-Ting en wat nieuwe projecten (zoals de start up village, ronde tafelgesprekken en een hackathon). Het complete programma is te bekijken op deze link.

Gratis beursbezoek
Vraag nu online uw gratis toegangsbadge aan via deze link. Deze badge is geldig tijdens de gehele beursperiode. Bovendien zijn de internationale bezoekers welkom in de International Club, gelegen op de verdieping van hal 6, voor een kop koffie, wifi en een gratis beurscatalogus. Voor meer beursinformatie: www.simaonline.com.

Voor vragen over uw bezoek of deelname aan SIMA 2019 kunt u contact opnemen met de Nederlandse vertegenwoordiging van de beurs, Promosalons Nederland: 020-4620020 of info@promosalons.nl. Volg de SIMA 2019 ook op social media: twitter, Facebook, LinkedIn, Instagram en Youtube

Reis en verblijf
Met de Thalys reist u snel en comfortabel naar Parijs. Deze rijdt 9 keer per dag vanuit Amsterdam, via Schiphol en Rotterdam in 3 uur en 19 minuten naar Parijs. Vanaf Rotterdam Centraal is de reistijd slechts 2.36 uur! Boek uw tickets via deze link.

Ook biedt de SIMA, in samenwerking met Air France-KLM, korting aan op retourtickets naar Parijs. Via www.airfranceklm-globalmeetings.com boekt u uw retourticket met de speciale actiecode 33546AF. Anko Zakenreizen verzorgt uw individuele en groepsreizen, vluchten en arrangementen voor Parijs. Vraag uw persoonlijke offerte aan op: Anko Beursreizen.

Regenradar
Powered by Agroweer

Bel met onze klantenservice 0320 - 269 528

of mail naar support@boerenbusiness.nl

wil je ons volgen?

Ontvang onze gratis Nieuwsbrief

Elke dag actuele marktinformatie in je inbox

Aanmelden