Uienhandel.com

Aangeboden door Uienhandel.com

'Neutrale uienbemiddelaar biedt eerlijke prijs'

15 Mei 2024

Sinds begin 2024 is Uienhandel.com vernieuwd. Het bedrijf voor de handel in uien is sinds dit jaar gestart met een team van zes bemiddelaars die vraag en aanbod samenbrengen. De bemiddelaars rijden door heel Nederland om partijen uien te bekijken, service te verlenen en advies te geven. Hierdoor krijgen zowel teler als koper meer aandacht en service dan in het verleden.

Wouter van der Beek van Uienhandel.com: "Wij geloven dat deze aandacht en service het verschil maken. We kunnen hierdoor bovendien makkelijker bemiddelen tussen teler en koper, omdat we de partijen kennen en het product vaak zelf hebben gezien. Uienhandel.com neemt geen eigen positie in. We zijn daardoor neutraal ten opzichte van zowel teler als koper en kunnen beide partijen op die manier de beste prijs bieden."

Rechtstreeks contact
In het verleden konden aanbieders en inkopers hun vraag of aanbod alleen op het handelsplatform van Uienhandel.com zetten. "Dit kan nog steeds, maar we merken dat veel bedrijven het rechtstreekse contact prettig vinden. Voor elke kwaliteit uien kunnen ze bij ons terecht, zowel via de telefonische handelsdesk als via de bemiddelaars. Daarnaast kunnen telers en kopers zich gratis bij ons aanmelden voor onze Whatsapp-service. Regelmatig sturen we appjes met betrouwbare informatie over de markt en de verwachtingen voor de nabije toekomst. Ook kunnen we via Whatsapp interessante partijen uien aanbieden."

Uienzaad inkopen
Wat ook hetzelfde is gebleven, is de mogelijkheid om bij Uienhandel.com uienzaad van topkwaliteit te kopen. Op de website staat het assortiment en de kenmerken, zoals de bewaareigenschappen, ziekteresistentie, de verschillende doeleinden waar de uiensoort voor te gebruiken is en de geschiktheid voor bepaalde grondsoorten.

Eerlijke prijs
"Doordat Uienhandel.com geen eigen positie heeft, zijn wij neutraal en ontvangen of betalen koper en teler altijd een eerlijke prijs. Heeft u een partij uien aan te bieden of bent u juist op zoek naar een bepaald ras? Neem contact op met onze handelsdesk via 0320 – 269 524 of info@uienhandel.com. Zo kunnen we snel en gericht bemiddelen. Ook als u een partij zoekt, kunt u dat zowel via ons team als via het platform laten weten. Wij garanderen de afzet van elke kwaliteit uien tegen marktconforme prijzen. Onze missie is dan ook: voor elke partij uien de juiste teler en koper vinden." Kijk op uienhandel.com en ervaar de vernieuwde werkwijze.

De 6 zekerheden van Uienhandel.com:

  • Uienhandel.com heeft geen eigen positie en is daardoor altijd neutraal
  • U krijgt of betaalt altijd de beste prijs
  • Groot bereik handelsplatform
  • Landelijke dekking bemiddelaars
  • Het laatste nieuws via Whatsapp
  • Ook voor hoogwaardig uienzaad
Ziektedruk - Phytophthora
Powered by Agroweer

Bel met onze klantenservice 0320 - 269 528

of mail naar support@boerenbusiness.nl

wil je ons volgen?

Ontvang onze gratis Nieuwsbrief

Elke dag actuele marktinformatie in je inbox

Aanmelden