FarmTrade

Aangeboden door 123Huurgrond

Bietenquotum verhuren of verkopen met FarmTrade!

26 November 2019

123Huurgrond, bekend van bemiddeling in huur en verhuur van landbouwgrond en bietenquotum, wil het gemakkelijker maken om zelfstandig bietenquotum te verhuren of verkopen.

Bart Keizers, die met zijn bedrijf 123Huurgrond veel in aanraking kwam met bietenquotum en daarmee een groot netwerk heeft opgebouwd, bedacht dit jaar dat hij daar iets mee moest doen. Zodoende kwam hij op het idee om een handelsapp te maken waarop zijn netwerk zelfstandig en kosteloos bietenqoutum kan huren of verhuren.

Meer aanvragen
Keizers licht toe: "Ik kreeg steeds meer aanvragen voor bietenqoutum, dat ik mij afvroeg waarom ik daar eigenlijk zelf tussen moest zitten. Vandaar dat ik een handelsapp heb laten maken waarop bedrijven zelfstandig hun bietenquotum kunnen aanbieden. Daarnaast kunnen potentiële huurders of kopers van quotum de app gebruiken om contact met aanbieders op te nemen."

De handelsapp FarmTrade is een soort agrarisch handelsnetwerk. FarmTrade is kosteloos te downloaden in de App store voor IPhone en Google Play Store voor Android.

Regenradar
Powered by Agroweer

Bel met onze klantenservice 0320 - 269 528

of mail naar support@boerenbusiness.nl

wil je ons volgen?

Ontvang onze gratis Nieuwsbrief

Elke dag actuele marktinformatie in je inbox

Aanmelden