Schep Groep participeert

Steegro verandert de naam in Farmel

26 Januari 2013 - Redactie Boerenbusiness - 1 reactie

Steegro, in de melkveehouderij actief als bemiddelaar van onder meer verse koemelk en melkproducten en dienstverlener in de handel van quotum en vee, gaat haar activiteiten voortzetten onder een nieuwe naam: Farmel. Onder de naam ‘Farmel, dairy business’ wil de onderneming haar handelsactiviteiten op de markt presenteren. Tevens neemt Johan Schep, directeur van Schep Groep, een belang in Farmel.

Schep participeert niet alleen in Farmel, maar treedt ook toe tot het management. Ook Aris van Ommeren en Wiecher Braad, al meerdere jaren actief binnen Farmel, treden toe tot het directieteam van Farmel als mede-eigenaren. Aris legt zicht toe op Dairy Products en Wiecher op Advies en Livestock. Deze strategische alliantie maakt van Farmel een breed gefundeerd bedrijf, die met nieuwe ideeën en initiatieven effectief kan inspelen op de ontwikkelingen in de melkveehouderij richting een tijdperk zonder melkquotum, zo meldt het bedrijf in een verklaring.

Van der Linde geeft aan dat ze via Farmel snel willen blijven inspringen op de kansen die de markt biedt. Het team onder leiding van Van der Linde blijft intact. Wel staan nieuwe ideeën en innovaties om goed op het einde van het quotum te kunnen inspelen, hoog op de agenda.

Ook gaat het bedrijf door met het in de markt zetten van de Melkprijsgarantiecertifacten. Dat gebeurt middels Dairy Trading Online, een samenwerking tussen DCA en Farmel.

 

Heb je een tip, suggestie of opmerking naar aanleiding van dit artikel? Laat het ons weten
Regenradar
Powered by Agroweer
Reacties
1 reactie
R van den Berg 28 Januari 2013
Dit is een reactie op dit artikel:
[url=http://www.boerenbusiness.nl/melkmarkt/artikel/item/10819243/Steegro-verandert-de-naam-in-Farmel]Steegro verandert de naam in Farmel[/url]
Een volk dat leeft bouwt aan zijn toekomst! met nieuwe initiatieven doen jullie dat, Gefeliciteerd!.
Goliat 28 Januari 2013
Goed nieuws voor de markt dunkt me!
U kunt niet meer reageren.

Wat doen de actuele melkprijzen?

Bekijk en vergelijk het
in de Melkprijsvergelijker

Nieuws Farmel

Farmel Agrarisch Advies zelfstandig verder

Nieuws melk

Farmel ziet herstel na tweede lastig jaar

Interview melk

Farmel zoekt meer melk voor duurzame stromen

Bel met onze klantenservice 0320 - 269 528

of mail naar support@boerenbusiness.nl

wil je ons volgen?

Ontvang onze gratis Nieuwsbrief

Elke dag actuele marktinformatie in je inbox

Aanmelden