Shutterstock

Inside Melk

Melkprijs Bel Leerdammer vijfde maand onveranderd

2 Februari 2021 - Chanti Oussoren

Bel Leerdammer heeft de uitbetalingsprijs over februari onveranderd gehouden. De melkprijs blijft hiermee voor de 4e maand op rij stabiel.

Heb je een tip, suggestie of opmerking naar aanleiding van dit artikel? Laat het ons weten

Bel Leerdammer laat de melkprijs voor februari ongemoeid. Dit betekent dat de kale melkprijs op €34,48 per 100 kilo blijft staan. Dit is gebaseerd op een jaarleverantie van 1 miljoen kilo op basis van 4,42% vet en 3,57% eiwit. In de Boerenbusiness Melkprijsvergelijker blijft de verwerker hiermee voorlopig op de eerste plaats staan. Hierbij moet wel opgemerkt worden dat Vreugdenhill de melkprijs over februari nog bekend moet maken. Over de maand januari lag de kale uitbetalingsprijs van Vreugdenhill maar liefst €2 boven die van Bel.

De maximale melkprijs blijft eveneens steken en noteert op €37.98. Bel Leerdammer staat hiermee vooralsnog op de eerste plaats in de Boerenbusiness Melkprijsvergelijker. Met een aantal melkprijzen die nog bekend gemaakt moeten worden, zal de eerste plaats waarschijnlijk niet behouden worden.

Lange periode zonder prijsverandering
Nu Bel Leerdammer ook voor februari de melkprijs ongemoeid laat, gaat de melkverwerker de 5e maand op rij in zonder prijsveranderingen. Hiermee is Bel Leerdammer de enige die de melkprijs dusdanig lang stabiel houdt in de afgelopen 12 maanden.

Regenradar
Powered by Agroweer

Bel met onze klantenservice 0320 - 269 528

of mail naar support@boerenbusiness.nl

wil je ons volgen?

Ontvang onze gratis Nieuwsbrief

Elke dag actuele marktinformatie in je inbox

Aanmelden