Agrifoto

Inside Melk

Ook Royal Bel Leerdammer houdt melkprijs stabiel

4 Augustus 2021 - Chanti Oussoren

Royal Bel Leerdammer houdt de melkprijs voor augustus gelijk aan die van juli. Daarmee volgt de prijsontwikkeling bij Bel Leerdammer dezelfde koers als DOC Kaas, Arla en Royal A-ware

Heb je een tip, suggestie of opmerking naar aanleiding van dit artikel? Laat het ons weten

Bel Leerdammer houdt de melkprijs voor augustus op €38,69 per 100 kilo, zo communiceert de kaasmaker uit Schoonrewoerd. Dit is exclusief btw en na aftrek van de bijdrage van ZuivelNL. Dit is een onveranderde prijs in vergelijking met juli.

De prijs geldt bij een jaarleverantie van 1,1 miljoen kilo melk en standaard gehaltes van 4,41% vet en 3,47% eiwit. De prijs is inclusief de weide-, VLOG, en markttoeslag van respectievelijk €2,00, €1,00 en €0,25 per 100 kilo melk die door Royal Bel Leerdammer maandelijks, gelijk met het melkgeld, wordt uitgekeerd. De markttoeslag geldt voor melk afkomstig van melkveehouders, die zowel weiden als hun koeien volgens de voorwaarden van VLOG voeren. De Leerdammer-melkprijs is exclusief de duurzaamheidspremie. 

Boerenbusiness melkprijsvergelijker
In de Boerenbusiness melkprijsvergelijker blijven de kale- en de maximale melkprijs eveneens stabiel. De kale melkprijs blijft hangen op €36,79 per 100 kilo en de maximale melkprijs noteert op €40,04 per 100 kilo. Dit is berekend bij bij 4,42% vet, 3,57% eiwit en een jaarleverantie van 1 miljoen kilo. 

Regenradar
Powered by Agroweer

Bel met onze klantenservice 0320 - 269 528

of mail naar support@boerenbusiness.nl

wil je ons volgen?

Ontvang onze gratis Nieuwsbrief

Elke dag actuele marktinformatie in je inbox

Aanmelden