Eigen foto

Nieuws Belangenbehartiging

NMV stelt verkiezing nieuw bestuur uit tot mei

3 Januari 2022 - Klaas van der Horst

De Nederlandse Melkveehouders Vakbond (NMV) stelt de verkiezing van een nieuw bestuur uit tot mei. Vanwege corona kon de algemene ledenvergadering niet doorgaan in december. Voordeel is dat er nu ook meer tijd is om gewenste aanpassingen voor te bereiden.

Heb je een tip, suggestie of opmerking naar aanleiding van dit artikel? Laat het ons weten

Dit meldt de NMV en betrokkenen bevestigen dit. Henk Bleker blijft daardoor ook langer aan als interim-voorzitter. Hij krijgt wel een nieuw interim-DB (dagelijks bestuur) naast zich, op voordracht van het landelijk bestuur. In het interim-bestuur zitten Henk Selles, Marion Logtenberg, Bertus Doppenberg, Henk van Egmond, Paul Gosselink, Jeroen van Maanen (foto), Gertruud Portegies, Gerrit van Schaick en Sjoerd de Vries. De laatste vier zijn nieuwe bestuurders. De terugkeer van Van Maanen is een (vooralsnog tijdelijke) bestuursfunctie is opvallend. In mei moet blijken of dit zo blijft.

Het interim-DB zal de komende tijd nieuw beleid voorbereiden en de voorzitter adviseren en bijstaan. Daarvoor zijn werkgroepen opgezet. Ook wordt optreden van de NMV in bestuurlijke overleggen voorbesproken. 

Regenradar
Powered by Agroweer

Bel met onze klantenservice 0320 - 269 528

of mail naar support@boerenbusiness.nl

wil je ons volgen?

Ontvang onze gratis Nieuwsbrief

Elke dag actuele marktinformatie in je inbox

Aanmelden