Shutterstock

Nieuws Overname

JOZ start nieuwe tak en neemt Fullwood over

16 Juni 2022

JOZ heeft Fullwood Milking gekocht van investeringmaatschappijk Pindustry. Daarmee gaat de voer- en mestrobotspecialist ook melksystemen verkopen. Naar eigen zeggen worden ze hiermee een 'one stop shop' voor de moderne melkveehouder.

Fullwood levert zowel automatische als conventionele melksystemen. Het hoofdkantoor en productie vindt plaats in het Verenigd Koninkrijk met afzet in meer dan tachtig landen. Ook in Nederland heeft Fullwood een behoorlijk marktaandeel. Hoeveel geld met de overname is gemoeid, is niet bekendgemaakt. 

Arend Kuperus, CEO van JOZ is trots op de overname: "Zowel JOZ als Fullwood is een organisatie met een decennialange geschiedenis in de agrarische sector. We hebben hetzelfde DNA. Door de innovatie- en automatiseringskracht samen te brengen zijn we klaar voor de toekomst."

boerenbusiness.nl

Wouter Baan

Wouter Baan is redacteur voor Boerenbusiness en focust zich op zuivel, varkens en vleesmarkten. Ook volgt hij de (bedrijfs)ontwikkelingen binnen de agribusiness en interviewt hij CEO’s en beleidsmakers.
Regenradar
Powered by Agroweer

Blijf op de hoogte

Mis niets en schrijf je in voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief