Shutterstock

Nieuws Overname

JOZ start nieuwe tak en neemt Fullwood over

16 Juni 2022 - Wouter Baan

JOZ heeft Fullwood Milking gekocht van investeringmaatschappijk Pindustry. Daarmee gaat de voer- en mestrobotspecialist ook melksystemen verkopen. Naar eigen zeggen worden ze hiermee een 'one stop shop' voor de moderne melkveehouder.

Fullwood levert zowel automatische als conventionele melksystemen. Het hoofdkantoor en productie vindt plaats in het Verenigd Koninkrijk met afzet in meer dan tachtig landen. Ook in Nederland heeft Fullwood een behoorlijk marktaandeel. Hoeveel geld met de overname is gemoeid, is niet bekendgemaakt. 

Arend Kuperus, CEO van JOZ is trots op de overname: "Zowel JOZ als Fullwood is een organisatie met een decennialange geschiedenis in de agrarische sector. We hebben hetzelfde DNA. Door de innovatie- en automatiseringskracht samen te brengen zijn we klaar voor de toekomst."

Heb je een tip, suggestie of opmerking naar aanleiding van dit artikel? Laat het ons weten

Wouter Baan

Wouter Baan is hoofdredacteur van Boerenbusiness. Hij richt zich daarnaast op zuivel, varkens en vleesmarkten. Ook volgt hij de (bedrijfs)ontwikkelingen binnen de agribusiness en interviewt hij CEO’s en beleidsmakers.
Regenradar
Powered by Agroweer

Bel met onze klantenservice 0320 - 269 528

of mail naar support@boerenbusiness.nl

wil je ons volgen?

Ontvang onze gratis Nieuwsbrief

Elke dag actuele marktinformatie in je inbox

Aanmelden