Vreugdenhil Dairy Foods

Nieuws Melk

Vreugdenhil verlaagt melkprijs in lijn branche

10 Maart 2023 - Klaas van der Horst

Vreugdenhil Dairy Foods heeft de melkprijs voor de maand maart volgens dezelfde lijnen verlaagd als veel andere verwerkers. Leveranciers ontvangen nog steeds zo'n €50,00 per 100 kilo. De biologische melkprijs is ook verlaagd, maar heel beperkt.

Heb je een tip, suggestie of opmerking naar aanleiding van dit artikel? Laat het ons weten

De kale melkprijs van Vreugdenhil Dairy Foods komt volgens de Boerenbusiness Melkprijsvergelijker uit op €49,50 per 100 kilo, de weide- en maximale melkprijs op €51,00 per 100 kilo. Dit is de prijs exclusief btw, na aftrek van een inhouding voor ZuivelNL en bij een jaarleverantie van 1 miljoen kilo.

Met de biologische melkprijs maakte Vreugdenhil een inhaalslag en een voerde het bedrijf een verlaging door. Vanaf nu loopt de biologische melkprijs qua moment van publicatie weer in lijn met de gangbare melkprijs. Ditmaal zijn zowel de februariprijs als de maartprijs bekendgemaakt. De februariprijs is met €6,80 verlaagd ten opzichte van januari, de maartprijs is vervolgens met 67 cent verlaagd ten opzichte van februari, en komt uit op €63,09 per 100 kilo, zo blijkt uit de Biomelkprijsvergelijker van Boerenbusiness.

Regenradar
Powered by Agroweer

Bel met onze klantenservice 0320 - 269 528

of mail naar support@boerenbusiness.nl

wil je ons volgen?

Ontvang onze gratis Nieuwsbrief

Elke dag actuele marktinformatie in je inbox

Aanmelden