Shutterstock

Nieuws Zuivel

NZO haalt nieuwe directeur uit de bouw

16 Maart 2023

De Nederlandse Zuivelorganisatie (NZO) heeft de 47-jarige Joep Rats aangesteld als nieuwe directeur. Hij komt over van Bouwend Nederland, waar hij in de directie zit.

Met de benoeming van Rats heeft NZO een opvolger gevonden voor Oscar Meuffels die in oktober 2021 de overstap maakte naar A-ware. Met Rats denkt NZO een ervaren rot te hebben op gebied van belangenbehartiging. Bij Bouwend Nederland was Rats de afgelopen twaalf jaar werkzaam, op het laats was hij verantwoordelijk voor beleids- en verenigingszaken

Scheidend NZO-voorzitter Hein Schumacher zegt blij te zijn met de komst van Rats en verwacht dat zijn ervaring de positie van de Nederlandse zuivelindustrie kan versterken. Ook Rats kijkt uit naar zijn nieuwe job die op 1 juni begint. "Ik wil mijn ervaring graag inzetten om de uitdagingen waar de zuivelsector voor staat aan te gaan, samen met de organisatie en de leden."

Heb je een tip, suggestie of opmerking naar aanleiding van dit artikel? Laat het ons weten
boerenbusiness.nl

Wouter Baan

Wouter Baan is redacteur voor Boerenbusiness en focust zich op zuivel, varkens en vleesmarkten. Ook volgt hij de (bedrijfs)ontwikkelingen binnen de agribusiness en interviewt hij CEO’s en beleidsmakers.
Regenradar
Powered by Agroweer

Blijf op de hoogte

Schrijf je in en ontvang elke dag het laatste nieuws in je inbox