Yara

Aangeboden door Yara

Alles over bemesting nu op één plek

14 Juni 2024

Vanaf nu beschikken boeren, loonwerkers én hun adviseurs over een uniek 'all-in-one' platform waar alle informatie over bemesting te vinden is. Naast praktische en technische informatie over bemesting en meststoffen, biedt het nieuwe platform YaraPlus.nl ook actuele marktinzichten én de mogelijkheid om offertes op te vragen. Aan de hand van gedetailleerde satellietbeelden genereert de akkerbouwer of veehouder met YaraPlus perceelspecifieke bemestingsadviezen, biomassakaarten én N-opnamekaarten. Bovendien kunnen ze extra voordeel halen uit aangekochte Yara-producten met het bonusprogramma.

Het nieuwe YaraPlus 'all-in-one' platform rondom bemesting is gratis te gebruiken en bundelt alles wat voor een akkerbouwer, melkveehouder of loonwerker belangrijk is. Een bijzondere optie in YaraPlus is de mogelijkheid om als gebruiker een andere gebruiker uit te nodigen. De genodigde gebruiker kan meekijken of meewerken aan de landbouwkundige toepassingen. Dit kan een collega-boer zijn, maar ook een adviseur. Het uitnodigen van andere gebruikers biedt de mogelijkheid de onderlinge samenwerking verder te versterken.

Uitgebreid pakket
Alle diensten en digitale tools van Yara zijn via YaraPlus beschikbaar. Aanmelden voor YaraPlus kan eenvoudig via yaraplus.nl en eenmaal inloggen geeft toegang tot alle opties:

YaraPlus Premium - Met YaraPlus spaart de eindgebruiker voor extra bonusvoordeel. Door de inkoopfacturen van Yara-meststoffen in te scannen, worden automatisch punten gespaard. Deze punten zijn in te wisselen voor bemestingsproducten, diensten of leuke cadeaus.

YaraPlus Atfarm - Op basis van satellietgegevens registreert YaraPlus Atfarm actuele informatie over de gewassen. Dankzij een slim algoritme kan de gewasontwikkeling ook op bewolkte dagen worden ingeschat. Daarnaast kan de eindgebruiker met Atfarm verschillende kaarten genereren, waaronder:

  • Biomassakaarten
  • Stikstofopnamekaarten
  • Taakkaarten voor plaatsspecifieke bemesting

Het voordeel hiervan: de behoefte van het gewas is beter in te schatten en de benodigde hoeveelheid stikstof wordt efficiënt ingezet.

YaraPlus GrassN - Met GrassN wordt de bemesting van grasland maatwerk. GrassN geeft een advies voor de minerale én organische bemesting. Groei van het gewas én de ontwikkeling van het ruw eiwitgehalte zijn te monitoren. GrassN geeft een advies voor het optimale oogstmoment voor opbrengst- en kwaliteit.

YaraPlus Tankmix - Bepaal eenvoudig de mengmogelijkheden van verschillende gewasbeschermingsmiddelen en YaraVita bladmeststoffen.

YaraPlus Portfolio - YaraPlus biedt tal van andere diensten, zoals:

  • Podcasts (actuele informatie en kennis over het verbeteren van de effectiviteit van bemesting)
  • Nieuwsbrieven

YaraPlus is een dynamische omgeving. De komende tijd zullen nieuwe tools worden toegevoegd.

Regenradar
Powered by Agroweer

Bel met onze klantenservice 0320 - 269 528

of mail naar support@boerenbusiness.nl

wil je ons volgen?

Ontvang onze gratis Nieuwsbrief

Elke dag actuele marktinformatie in je inbox

Aanmelden