Flynth

Aangeboden door Flynth

Zes stappen naar monomestvergisting

18 Juni 2024

Het streven naar duurzaamheid is een belangrijke pijler in de moderne agrarische sector. Monomestvergisting biedt een veelbelovende kans om milieubelasting te verminderen en financiële voordelen te behalen. Ontdek hoe u monomestvergisting in zes stappen succesvol integreert in uw bedrijfsvoering.

Om monomestvergisting succesvol in te zetten in uw onderneming, volgt u de onderstaande stappen:

  1. Uw ambities en wensen in kaart
  2. Monomestvergisting als extra verdienmodel
  3. De mogelijkheden op uw bedrijf
  4. Capaciteit en type mestvergisting
  5. Noodzakelijke vergunningen
  6. Subsidiemogelijkheden

Lees hier het volledige stappenplan.

Het begint met het in kaart brengen van uw ambities en wensen. Wat zijn uw doelen voor duurzaamheid en kostenbesparing? Vervolgens bekijkt u de financiële levensvatbaarheid van monomestvergisting en de planologische en vergunningtechnische haalbaarheid. Met de juiste aanpak draagt het mogelijk niet alleen bij aan het behalen van milieudoelstellingen, maar dient het ook als extra verdienmodel.

Diverse overwegingen
Van het investeren in de benodigde infrastructuur tot het beheren van operationele kosten en het maximaliseren van opbrengsten: er zijn diverse factoren om te overwegen. Ook samenwerkingen binnen clusters van veehouders kunnen voordelen bieden op het gebied van kostenbesparing en efficiëntie.

Meer weten?
Wilt u weten hoe u monomestvergisting realiseert op uw bedrijf? Bezoek de website van Flynth en neem vrijblijvend contact op.

Deze businesscase is powered by:
Regenradar
Powered by Agroweer

Bel met onze klantenservice 0320 - 269 528

of mail naar support@boerenbusiness.nl

wil je ons volgen?

Ontvang onze gratis Nieuwsbrief

Elke dag actuele marktinformatie in je inbox

Aanmelden