Shutterstock

Nieuws Mest

Brokking brengt Triferto en Pillaert samen in meststof

1 Juli 2021 - Chanti Oussoren

Het familiebedrijf Brokking Holding, eigenaar van onder meststoffengroothandel Triferto, heeft per vandaag (1 juli) het Belgische Pillaert Meststoffen overgenomen.

Pillaert is volgens de verklaring een van de leidende groothandelaren in minerale meststoffen en aanverwante producten in België en omliggende gebieden. Het bedrijf is gevestigd in Zwijnaarde in België en was sinds 2018 onderdeel was van Origin Entreprises (The internationale Agri-Services Group Ierland).

Triferto, de meststoffentak van Brokking, is een internationale groothandel in minerale meststoffen en produceert op maat gemaakte kunstmest, verhandeld bulk kunstmest en deelt markt- en agronomische kennis met haar partners. Triferto heeft 10 locaties in Noordwest Europa en bedient de Belgische en Franse markt en ook markten buiten Europa.

Sterke positie
Pillaert en Triferto hebben samen een sterke positie als internationale meststoffengroothandel. Door de kennis en kunde van beide organisaties te combineren kan er nog beter ingespeeld worden op toekomstige vraagstukken voor bodem- en plantenvoeding, verklaart Brokking. Voor de klanten van beide bedrijven heeft de overname van Pillaert geen effect. 

Heb je een tip, suggestie of opmerking naar aanleiding van dit artikel? Laat het ons weten

Chanti Oussoren

Redacteur bij Boerenbusiness die zich verdiept in de markten van zuivel, varkens(vlees) en voer.
Regenradar
Powered by Agroweer

Bel met onze klantenservice 0320 - 269 528

of mail naar support@boerenbusiness.nl

wil je ons volgen?

Ontvang onze gratis Nieuwsbrief

Elke dag actuele marktinformatie in je inbox

Aanmelden