Eigen foto

Boerenbusiness Introductie

Boerenbusiness.nl is vernieuwd!

1 December 2021 - 7 reacties

Als trouwe lezer en abonnee heb je het ongetwijfeld direct gemerkt: Boerenbusiness.nl is geheel vernieuwd! Na ruim vijf jaar met min of meer hetzelfde interieur vond we het mooi om onze website volledig opnieuw op te bouwen en in te richten. Met als belangrijkste doel van deze innovatie: je als bezoeker en abonnee een optimale gebruikerservaring bieden voor het lezen, kijken of luisteren van onze marktinformatie. Zodat je je op Boerenbusiness.nl thuis voelt als dé plek voor de laatste analyses, video's, achtergronden, interviews, prijzen, noteringen en andere data over de agrarische markten.

Surf maar eens over de pagina's en laat je verrassen. Ook in haar sterk vernieuwde visuele vorm ademt Boerenbusiness.nl agrarische marktdata, zowel in cijfers als grafieken. Alle ontwikkelingen en de laatste prijzen en noteringen over onder meer de markten van granen suiker, aardappelen, melk, zuivelproducten, varkens en vlees kan je binnen een oogwenk op de smartphone vinden. Want vanzelfsprekend is ook onze mobiele site in de geheel nieuwe stijl, probeer maar uit.

Data snel te bereiken
Op de homepagina zijn agrarische termijnmarkten via de rubriek Koersen direct via het hoofdmenu te bereiken. En via de submenu's kan je niet alleen snel de onderwerpen of thema's selecteren die je belangrijk vindt, maar zijn ook direct de belangrijkste prijzen en noteringen aan te klikken. Vergeet ook zeker niet op onze nieuwe noteringenpagina te kijken, waar je zeer eenvoudig en gemakkelijk de markt- en prijsontwikkelingen grafisch kunt volgen. Op onze homepagina melden we in de rubriek 'Vandaag' de Inside- artikelen die op die dag op Boerenbusiness worden gepubliceerd, zodat je als abonnee overzichtelijk kan zien welke marktinformatie je kunt verwachten.

Zo maar even een kleine greep aan de aanpassingen en verbeteringen die wij hebben toegepast, zodat je - zeker als abonnee - nog sneller en beter bij die informatie kan komen die nodig is voor het slijpen van je ondernemersgeest. Want dat is waar we het als team van Boerenbusiness uiteindelijk voor doen: informatie aanleveren die voor je als ondernemer van toegevoegde waarde is voor je bedrijfsvoering. Als redactie zijn we ons daar terdege van bewust en we werken naast deze vernieuwde website ook aan een strategie om je daar nog beter in van dienst te zijn. Wat minder gericht op de waan van de dag, maar nog sterker gefocust op duiding van de marktontwikkelingen.

Contact opnemen
We hopen uiteraard dat je onze vernieuwde Boerenbusiness.nl waardeert en er snel je weg op weet te vinden. Heb je vragen of opmerkingen of denk je: laat ik ook eens zo'n abonnement proberen, schroom dan niet met ons contact op te nemen op support@boerenbusiness.nl of bel op 0320 – 269 528.

O ja, vergeet ook niet het zusje van Boerenbusiness.nl te volgen: Foodbusiness.nl, met alle ontwikkelingen op de grondstoffenmarkten voor de agri&foodbusiness.

Namens het complete team van Boerenbusiness.nl,


Eric de Lijster
Hoofdredacteur

boerenbusiness.nl

Eric de Lijster

Eric is hoofdredacteur van Boerenbusiness. Als telg uit een akkerbouwfamilie stroomt het boerenbloed bij Eric door de aderen. Hij beschouwt zich als een generalist, maar wel met een voorliefde voor economie, trends, markten en marketing.

Blijf op de hoogte

Mis niets en schrijf je in voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief