ZuivelNL

koeien weidegang

Nieuws Voorzitter ZuivelNL

Markt waardeert extra inspanningen boer niet

Marktpartijen en consumenten hebben nauwelijks een boodschap aan de hogere kosten die boeren maken voor de extra inspanningen die zij verrichten op onder meer duurzaamheid. Terwijl overheden en maatschappelijke organisaties wel steeds meer eisen aan de wijze van boeren stellen. Volgens Jorrit Jorritsma, voorzitter van ZuivelNL, moeten er realistisch verdienmodellen komen voor de boer.
15 Juli 2020

Marktflits Melk

Boternotering zet opmerkelijke stap omhoog

Even leek het of de flinke prijsstijging van boter achter de rug was, maar deze week zet de notering een opmerkelijke stap omhoog. Meer hierover in deze marktupdate
1 Juli 2020
melk zuivel melken

Achtergrond Melkprijsvergelijking

Europese melkprijs over 2019 niet zaligmakend

De gemiddelde melkprijs die de Europese zuivelondernemingen uit de LTO melkprijsvergelijking in 2019 uitkeerden moet onderdoen voor de prijs van 2018. Willem Koops (ZuivelNL) en Wil Meulenbroeks (LTO) gaven tekst en uitleg op de jaarlijkse presentatie van de melkprijsvergelijking.
26 Juni 2020

Marktflits Melk

Prijsfluctuaties op zuivelmarkt lopen uiteen

De zuivelmarkt is zich nog aan het herstellen van de coronacrisis. Deze week lopen de prijsfluctuaties echter wat uiteen en zijn er niet alleen prijsstijgingen. Chanti Oussoren vertelt hierover meer.
24 Juni 2020

Marktflits Melk

Zuivelprijzen tonen stabiel beeld

Nadat de prijsstijgingen vorige week zijn afgevlakt toont de markt nu een stabiel beeld. Chanti Oussoren praat u bij over de markt.
17 Juni 2020

Marktflits Melk

Prijsstijging op zuivelmarkt vlakt af

Van forse prijsstijgingen op de zuivelmarkt is deze week geen sprake meer. De noteringen zetten nog wel kleine stappen vooruit. Chanti Oussoren schetst de ontwikkelingen van deze week in de marktflits.
10 Juni 2020
melk zuivel

Nieuws ZuivelNL

ZuivelNL moet opzoek naar nieuwe directeur

De huidige directeur van ZuivelNL, Janine Luten, gaat ZuivelNL verlaten. Medio juli zal zij haar werkzaamheden voor het bedrijf neerleggen.
9 Juni 2020

Marktflits Melk

Zuivelmarkt blijft zich vooralsnog herstellen

De zuivelmarkt blijft zich deze week herstellen. Of de prijsstijgingen gaan aanhouden is nog maar de vraag. Redacteur Chanti Oussoren vertelt hierover meer.
3 Juni 2020

Bel met onze klantenservice 0320 - 269 528

of mail naar support@boerenbusiness.nl

wil je ons volgen?

Ontvang onze gratis Nieuwsbrief

Elke dag actuele marktinformatie in je inbox

Aanmelden