Enquete

feedback

Boerenbusiness Onderzoek

Wat vind jij van Boerenbusiness?

Boerenbusiness is op zoek naar lezers die willen helpen om onze dienstverlening nog beter te maken. Ben jij wel eens op onze website te vinden? Je kunt ons helpen door je feedback te geven via een vragenlijst. 
10 Mei 2023
aardappelen aardappelen poten

Nieuws Aardappelen

Aardappelteler verbindt zich minder aan contracten

Boerenbusiness heeft onder ruim 300 telers een aardappelenquête gehouden. Eén van de belangrijkste conclusies hieruit is dat aardappeltelers voor seizoen 2022-2023 minder consumptieaardappelen op contract telen. Wat zijn hun areaalplannen, hoe worden hogere kosten gecompenseerd en neemt de druk op huurgrond toe?
11 Februari 2022
koeien koeienstal

Boerenbusiness Enquête

Jonge melkveehouder ziet graag vaste melkprijs

Ruim de helft van de Nederlandse melkveebedrijven is geïnteresseerd om te werken met een vaste melkprijs voor een deel van de melkproductie. Vooral jonge melkveehouders en melkveebedrijven met een jaarproductie van meer dan 1,5 miljoen kilo hebben oren naar het vastzetten van de melkprijs.
25 Mei 2021
aardappelen akkerbouw aardappelperceel

Inside Aardappelen

Aardappelenquête seizoen 2021: wat is het resultaat?

Een groot gedeelte van de aardappeltelers is van plan om het areaal komend jaar in te krimpen. Dat toont een enquête van Boerenbusiness aan. Een van de redenen voor een krimp van het areaal is de coronacrisis, maar ook een verwachte lagere contractprijs speelt bij verschillende telers een rol. Opvallend is dat de afzetstrategie bij het merendeel van de telers gelijk blijft.
29 December 2020
FrieslandCampina Planetproof

Nieuws Enquête melkveehouderij

'We doen PlanetProof, maar komen eraan tekort'

Een meerderheid van de melkveehouders die melk leveren voor het label PlanetProof wordt daar financieel niet wijzer van. Ook denken de meesten van hen dat de consument niet goed weet waar het label PlanetProof voor staat op. Dit komt naar voren uit de enquête die Boerenbusiness en Foodlog hebben georganiseerd onder melkveehouders.
10 December 2020
melkveebedrijf koeien weidegang

Ruwvoertour Week 33

Naderend voerspoor nog geen effect op bedrijven

Afgelopen week is er onder de deelnemers van de Boerenbusiness Ruwvoertour een enquête uitgezet over het nieuwe voerspoor. Hoe denken de deelnemers hier over en welke aanpassingen maken zij op hun bedrijf?
14 Augustus 2020
Boerenbusiness enquete

Enquête Belangenbehartiging

Eenheid, inhoud en beter luisteren naar achterban

Als een eenheid naar buiten treden, goed communiceren, resultaatgericht handelen en beter luisteren naar de achterban. Deze boodschap voor de agrarische belangenbehartigers loopt als een rode draad door de Boerenbusiness mini-enquête over de Nederlandse agrarische belangenbehartiging.
20 Mei 2020
boerenprotest

Boerenbusiness Mini-enquête

Hoe denkt u over de belangenbehartiging?

Hoe denkt u over de agrarische belangenbehartiging in Nederland? Geef uw mening en doe mee aan onze mini-enquête op Boerenbusiness.nl.
15 Mei 2020

Bel met onze klantenservice 0320 - 269 528

of mail naar support@boerenbusiness.nl

wil je ons volgen?

Ontvang onze gratis Nieuwsbrief

Elke dag actuele marktinformatie in je inbox

Aanmelden