Melkprijs Vreugdenhil Dairy Foods

Vreugdenhil

Nieuws melk

Augustusprijs Vreugdenhil stabiele middenmoter

Vreugdenhil Dairy Foods houdt de gangbare melkprijs over de maand augustus stabiel ten opzichte van de vorige maand. De biologische melkprijs wordt een fractie verlaagd. Hiermee blijft de verwerker voor deze maand een middenpositie innemen.
10 Augustus 2023
Vreugdenhil Dairy Foods

Nieuws melkprijsvergelijker

Vreugdenhil laat melkprijs voor juli licht zakken

Vreugdenhil Dairy Foods laat de gangbare melkprijs voor juli licht zakken. De poederfabrikant blijft daarmee over juni aan de onderkant van het gemiddelde zitten. De biologische melkprijs wordt gelijk gehouden. Deze prijs zit vrijwel op het maandgemiddelde voor juli.
12 Juli 2023
Vreugdenhil Dairy Foods

Nieuws Melkprijsvergelijker

Vreugdenhil maakt pas op plaats met melkprijs juni

Vreugdenhil Dairy Foods maakt een pas op de plaats met de melkprijs over de maand juni. De onderneming volgt in deze beweging FrieslandCampina. Ook verlaagde Vreugdenhil de biologische melkprijs met een stapje, zoals ook bijna alles spelers in deze sector deden.
12 Juni 2023
Vreugdenhil Dairy Foods

Nieuws Melk

Melkprijs Vreugdenhil bij de stevigere dalers in mei

Vreugdenhil Dairy Foods behoort voor de maand mei tot de groep steviger dalers. Toch zit het bedrijf qua melkprijs niet onderaan; wel iets verder naar achteren in het peloton. Ook de biologische melkprijs gaat enkele euro's omlaag.
10 Mei 2023
Vreugdenhil Dairy Foods

Nieuws melk

Vreugdenhil doet melkprijs april 'bescheiden' omlaag

Vreugdenhil Dairy Foods doet met de melkprijs over april hetzelfde als wat de andere verwerkers ook doen: de prijs stevig verlagen. Toch doet Vreugdenhil het net iets bescheidener dan de meeste anderen.
13 April 2023
Vreugdenhil Dairy Foods

Nieuws Melk

Vreugdenhil verlaagt melkprijs in lijn branche

Vreugdenhil Dairy Foods heeft de melkprijs voor de maand maart volgens dezelfde lijnen verlaagd als veel andere verwerkers. Leveranciers ontvangen nog steeds zo'n €50,00 per 100 kilo. De biologische melkprijs is ook verlaagd, maar heel beperkt.
10 Maart 2023
Vreugdenhil

Nieuws melk

Vreugdenhil laat melkprijs in gelijkmatig tempo dalen

Vreugdenhil Dairy Foods verlaagt de melkprijs voor februari met een vrijwel gelijk tempo als die voor januari. De gemiddelde leverancier ontvangt toch nog steeds meer dan €56,00 per 100 kilo melk.
13 Februari 2023
Vreugdenhil

Nieuws melk

Vreugdenhil laat melkprijs januari dalen

Vreugdenhil Dairy Foods laat de melkprijs over januari met enkele euro's dalen ten opzichte van december, zo maakt het bedrijf bekend. Toch wordt nog steeds ruim boven de €60,00 per 100 kilo betaald.
11 Januari 2023

Bel met onze klantenservice 0320 - 269 528

of mail naar support@boerenbusiness.nl

wil je ons volgen?

Ontvang onze gratis Nieuwsbrief

Elke dag actuele marktinformatie in je inbox

Aanmelden