Melkprijs Vreugdenhil Dairy Foods

Vreugdenhil

Nieuws Melk

Vreugdenhil verhoogt ook melkprijs voor januari

Vreugdenhil Dairy Foods verhoogt de melkprijs ook voor de maand januari weer. Sinds februari vorig jaar is dit de elfde opeenvolgende stap omhoog. Ook de biologische melkprijs is mee gestegen, maar minder snel, want de biologische prijs ging 25 cent omhoog.
10 Februari 2022
melken koeien uier

Opinie Dick van Selm

Melkveehouder mist deel prijsstijging zuivelmarkt

Terwijl de zuivelprijzen in 2021 omhoog zijn geschoten, zien  melkveehouders daar maar een zwakke afspiegeling van terug op hun melkgeldafrekening, betoogt Dick van Selm, voorzitter Holland Dairy Producers (HDP). De prijzen van boter en mager melkpoeder stegen vorig jaar met gemiddeld 67%, de boerenmelkprijs met slechts 11%, rekent hij voor. Terwijl de kosten wel hard stegen. Van Selm vindt dat de zuivel beter kan.
3 Februari 2022
melkveebedrijf koeien

Nieuws Melkprijs

Vreugdenhil schroeft melkprijs verder op

Ook Vreugdenhil Dairy Foods verhoogt de melkprijs over december. Daarmee geeft de poederproducent blijk van het goede sentiment op de zuivelmarkt. 
12 Januari 2022
vuist zuivel

Achtergrond Melk

Winnaars en verliezers op Nederlandse zuivelmarkt

De Nederlandse melkmarkt is flink in beweging geweest in 2021. De melkprijs is hard omhoog gegaan, maar de aanvoer is geslonken. Dat was nog niet alles. Ook heel wat veehouders maakten de overstap naar een andere verwerker. Meer dan 300 miljoen kilo melk vond een andere plek.
29 December 2021
koeien

Analyse Melk

Óók FrieslandCampina meldt zich in jacht op boer

Melk dreigt in Nederland een schaars goedje te worden en dat realiseert de verwerkende industrie zich maar al te goed. Veel verwerkers zijn daarom een charmeoffensief begonnen om melkveehouders aan zich te binden. Nu meldt ook FrieslandCampina zich in de strijd. Wat wil dit zeggen?
15 December 2021
Vreugdenhil

Nieuws melk

Vreugdenhil blijft aan kop met novemberprijs

Vreugdenhil Dairy Foods is koploper met de melkprijs voor november. Over de voorbije maand heeft de onderneming de melkprijs met €1,78 per 100 kilo verhoogd. De biologische melkprijs kreeg er krap 30 cent bij.
10 December 2021
Vreugdenhil

Inside Melk

Vreugdenhil laat melkprijs oktober extra stijgen

Vreugdenhil Dairy Foods verhoogt de melkprijs voor oktober een stapje extra ten opzichte van de vorige maand. Toen werd de melkprijs met €0,80 verhoogd.
10 November 2021
Vreugdenhil

Inside Melk

Vreugdenhil betaalt top bovenop wintertoeslag

Vreugdenhil Dairy Foods geeft de melkprijs over september een extra top. Bovenop de wintertoeslag van €3,90 per 100 kilo betaalt de zuivelproducent nog een extra prijsverhoging.
12 Oktober 2021

Blijf op de hoogte

Mis niets en schrijf je in voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief