Onkruid

Certis

Aangeboden door Certis

Quickdown blijkt redder in nood tegen groot onkruid

Akkerbouwer Reynold Ypma uit Arum kampte vorig jaar met een lastig probleem op een van zijn pootgoedpercelen. Door nat weer voor aanvang van het pootwerk kon hij de ruim aanwezige kamille niet goed bestrijden. Teeltadviseur Jan Koelmans reikte een pasklare oplossing aan: Quickdown als redder in nood.
6 April 2022
Bayer Cropscience

Aangeboden door Bayer Cropscience

'Je hebt een probleem als je doornappel laat glippen'

Afgelopen zomer zette de Maas het complete bedrijf van maatschap Van den Eertwegh onder water. Een heftige gebeurtenis, waarvan de wonden nog lang niet geheeld zijn. ,,De schadeafwikkeling is nog amper op gang gekomen, maar we zullen toch weer onze blik naar voren moeten richten. De aardappels moeten straks toch weer de grond’’, zegt Wim van den Eertwegh.
1 Maart 2022
Certis

Aangeboden door Certis

Quickdown pakt klein onkruid voor opkomst aan

Na het wegvallen van diquat is Quickdown het enige doeltreffende contactmiddel tegen klein onkruid voor opkomst in aardappelen. Teeltadviseur Jacob Swart van Agrifirm en akkerbouwer Geert Andringa (foto) uit Minnertsga noemen de werking perfect. “Vorig jaar hebben we ons hele pootgoedareaal ermee behandeld”, zegt de teler.
3 April 2021
ruwvoertour2020

Ruwvoertour Week 23

Grote verschillen in groei van de snijmaïs

In de ontwikkeling van het gewas op de maïspercelen van de Boerenbusiness Ruwvoertour zijn grote verschillen te zien. De laatste week is er op de meeste percelen tegen onkruid gespoten. Daarnaast hebben meerdere deelnemers hun percelen beregend.
5 Juni 2020

Bel met onze klantenservice 0320 - 269 528

of mail naar support@boerenbusiness.nl

wil je ons volgen?

Ontvang onze gratis Nieuwsbrief

Elke dag actuele marktinformatie in je inbox

Aanmelden