Lelystad

mccain

Nieuws Aardappelen

McCain investeert door en breidt fabriek Lelystad uit

Dat McCain Foods op een positieve manier naar de toekomst kijkt, blijkt uit de hoeveelheid investeringen die het bedrijf dit jaar heeft gedaan. De fritesproducent zet zich actief in tegen de klimaatverandering en hoopt snel een voet aan wal te zetten in Rusland. De nieuwste investering is de uitbreiding van de fabriek in Lelystad. Maandag 12 oktober is hiervoor de eerste paal geslagen.
13 Oktober 2020
aardappelen Agrifoto2

Nieuws Potato Europe

Potato Europe van Emmeloord naar Lelystad

De rondreizende wereldwijde aardappelbeurs Potato Europe doet in september 2021 niet Emmeloord maar Lelystad aan. Het heeft een nieuwe locatie gevonden bij Wageningen University & Research. Dat maakt organisator DLG Benelux bekend.
14 Augustus 2020
aardappelen aardappelperceel

Aangeboden door Bayer

Inloopdagen op proevenplatform Lelystad

Op het proevenplatform in Lelystad vinden donderdag 5 en vrijdag 6 september inloopdagen plaats. Bayer toont deze dagen de proeven in de najaarsakkerbouwgewassen.
4 September 2019
stal gras melkveebedrijf grasoogst flevoland Agrifoto

Top 5 CBS

Waar zitten de grootste melkveebedrijven?

De gemeente Súdwest-Fryslân heeft de meeste melkkoeien in Nederland binnen haar grenzen. In de gemeente resideren op 610 bedrijven welgeteld 66.620 melkkoeien. Maar, waar zitten eigenlijk gemiddeld genomen de grootste melkveebedrijven van Nederland?
13 Mei 2019

Blijf op de hoogte

Schrijf je in en ontvang elke dag het laatste nieuws in je inbox