Melkprijs DOC Kaas

DOC Kaas

Nieuws melk

Jumbo en DOC Kaas zetten duurzame kaasketen op

Jumbo Supermarkten en DOC Kaas gaan een langjarige samenwerking aan op kaasgebied. Jumbo wil een toekomstbestendige keten voor huismerk kazen. DOC Kaas zal daar in samenwerking met Uniekaas Holland (beide DMK) invulling aan geven.
23 Oktober 2023
koeien weidegang

Nieuws Melk

Arla en DOC Kaas sleutelen opnieuw niet aan melkprijs

Waar FrieslandCampina nog heel lichtjes de vijl langs de garantieprijs haalde, houden Arla en DOC Kaas de uitbetalingsprijzen voor de nieuwe maand stabiel. Eerstgenoemde voert wel een valutacorrectie door en bespeurt tevens wat optimisme in de afzet van merkenzuivel.
29 September 2023
DOC Kaas

Nieuws melk

DOC Kaas houdt melkprijs voor derde keer gelijk

DOC Kaas houdt de melkprijs voor de maand september gelijk aan die van de twee voorgaande maanden. De coöperatie zit daarmee wel onder het niveau van Arla en FrieslandCampina, maar aan de verlagingen is voorlopig een halt toegeroepen.
1 September 2023
DOC Kaas

Nieuws Melkprijsvergelijker

Melkprijs DOC Kaas volgt lijn omlaag van DMK

DOC Kaas heeft de melkprijs voor juli opnieuw verlaagd, zij het met een minder grote stap dan de vorige keren. Daarmee zit de kale melkprijs nu gevoelig onder die van FrieslandCampina. Het is een omkering van de situatie die van juli vorig jaar tot februari van dit jaar bestond.
3 Juli 2023
DOC Kaas

Nieuws melk

DOC Kaas vreest oneerlijke concurrentie van Fage

DOC Kaas bv en de coöperatie DOC Kaas hebben beide bezwaar gemaakt tegen de komst van de Griekse yoghurtfabrikant Fage naar Hoogeveen. Ze doen dat, in afwijking van een hele reeks andere bezwaarmakers, vooral om economische redenen, zo blijkt.
21 Juni 2023
DOC Kaas

Nieuws Melk

Melkprijs DOC Kaas houdt net stand boven 40 euro

Nadat FrieslandCampina de melkprijs voor mei al had verlaagd, hebben Arla en DOC Kaas dit vandaag ook gedaan. Van de uitbetalingsprijs van laatstgenoemde gaat opnieuw een flink stuk af en staat nog maar net een vier.
28 April 2023
DOC Kaas

Nieuws Melk

Ook Arla en DOC Kaas verlagen melkprijs stevig

Zowel Arla als DOC Kaas hebben de melkprijs voor maart stevig naar beneden bijgeschroefd, net zoals FrieslandCampina dat eerder deze week al deed. Beide coöperaties zeggen geconfronteerd te worden met stevige vraaguitval ingegeven door de hoge inflatie.
28 Februari 2023
DOC Kaas

Nieuws Melk

Melkprijs DOC Kaas ruim zevenenhalf euro omlaag

DOC Kaas heeft de uitbetalingsprijs voor februari stevig verlaagd. In de melkprijsvergelijker komt de coöperatie nu onder FrieslandCampina en Arla uit. DOC Kaas spreekt van een teleurstellende mutatie en zegt dat de vraaguitval veel groter is dan verwacht. 
31 Januari 2023

Bel met onze klantenservice 0320 - 269 528

of mail naar support@boerenbusiness.nl

wil je ons volgen?

Ontvang onze gratis Nieuwsbrief

Elke dag actuele marktinformatie in je inbox

Aanmelden