Investeren

noteringen beurs rode cijfers

Analyse Varkens

Kan durfkapitaal de varkenscyclus verstoren?

De varkensprijs in China staat nog altijd onder druk. De zwakke binnenlandse vraag en het forse aanbod drukken de stemming. Analisten zien dat 20% van de productie inmiddels plaatsvindt op locaties van beursgenoteerde bedrijven. Die ondernemingen bouwen bij lage prijzen de productie niet zomaar af, integendeel zelfs.
8 April 2022
acconavm

Aangeboden door Flynth

Investeren in uw bedrijf met de EIA, MIA en VAMIL

Bent u als agrarisch ondernemer van plan om in 2022 te investeren in milieuvriendelijke technieken en/of duurzame energie en energiebesparende middelen? Dan kunt u gebruikmaken van fiscale regelingen. Mits uw beoogde bedrijfsmiddel op de Energie- of Milieulijst van 2022 staat.
15 Februari 2022
trekker china Trekkermarkt

Achtergrond Techniek

Deze 7 trekkers zijn een prima investering

De prijs van tweedehands trekkers is de laatste jaren flink gestegen. Niet alleen omdat verzamelaars – ook in coronatijden – hun spaargeld stoppen in felbegeerde zeldzame modellen, maar ook omdat gebruikers vaker voor een youngtimer kiezen. Welke modellen lenen zich uitstekend als investering? We zetten er zeven op een rijtje.
31 December 2021
Zonnepanelen op het dak

Aangeboden: Energy Shift

Belastingvoordeel bij aankoop zonnepanelen

Om je bedrijf levensvatbaar te houden moet je blijven investeren. Veel agrariërs hebben een eenmanszaak, maatschap of VOF. Heeft u een goed jaar gedraaid? Dan betaalt u al snel bijna 50% aan belasting.
28 September 2021
A-ware Food Group

Inside Melk

Waarom zien Interfood en A-ware kansen in Estland?

4 Mei 2021
mccain

Nieuws Aardappelen

McCain investeert door en breidt fabriek Lelystad uit

Dat McCain Foods op een positieve manier naar de toekomst kijkt, blijkt uit de hoeveelheid investeringen die het bedrijf dit jaar heeft gedaan. De fritesproducent zet zich actief in tegen de klimaatverandering en hoopt snel een voet aan wal te zetten in Rusland. De nieuwste investering is de uitbreiding van de fabriek in Lelystad. Maandag 12 oktober is hiervoor de eerste paal geslagen.
13 Oktober 2020
FrieslandCampina

Nieuws Investering

RFC investeert kwart miljard in Indonesië

De ledenraad van FrieslandCampina heeft woensdag (30 september) ingestemd met de bouw van een nieuwe zuivelfabriek en bijbehorend distributiecentrum voor Frisian Flag Indonesia in Indonesië. Met het project is een investering van €250 miljoen gemoeid.
1 Oktober 2020
Zonnepanelen op het dak

Aangeboden: Energy Shift

Extra winstmarge door zonnepanelen

Veel agrarische bedrijven hebben er mee te maken: steeds meer partijen die er met een deel van de marge vandoor gaan. Zowel aan de voorkant als aan de achterkant van het bedrijf. Varkenshouder Johnny Hogenkamp investeerde in zonnepanelen om zijn margeverlies te herstellen.
11 September 2020

Bel met onze klantenservice 0320 - 269 528

of mail naar support@boerenbusiness.nl

wil je ons volgen?

Ontvang onze gratis Nieuwsbrief

Elke dag actuele marktinformatie in je inbox

Aanmelden