Van de beursvloer

uien uienexport supermarkt

Nieuws Van de beursvloer

Weinig transacties deze week, de markt is rustig

Iets erbij en iets eraf, de stemming is rustig en vast. Maas van den Heuvel van de Landbouwbeurs Noord- en Centraal Nederland geeft toelichting. Meer over de noteringen hoor je in deze wekelijkse update over de beurs.
23 April 2021
akkerbouw tarwe - agri graan - agri

Marktupdate Van de beursvloer

Weer een plus erbij voor tarwe

Er is weer een plus bij voor tarwe, zegt Maas van den Heuvel van de Landbouwbeurs Noord- en Centraal Nederland. De stemming wordt als rustig weergegeven. Meer over de noteringen hoor je in deze wekelijkse update over de beurs.
16 April 2021
uien uienbewaring

Marktupdate Van de beursvloer

Voor goede uien wordt toch nog betaald

Voor goede uien wordt toch nog betaald, zegt Maas van den Heuvel van de Landbouwbeurs Noord- en Centraal Nederland. Meer over de noteringen hoor je in deze wekelijkse update over de beurs.
9 April 2021
akkerbouw graankorrels

Marktupdate Van de beursvloer

Neerwaartse beweging tarwe is fors

Tarwe zet de neerwaartse beweging fors in, zegt Maas van den Heuvel van de Landbouwbeurs Noord- en Centraal Nederland. Meer over de noteringen hoor je in deze wekelijkse update over de beurs.
2 April 2021
tarwe - agri graan - agri

Marktupdate Van de beursvloer

Ook deze week een daling in tarwe

Zoals tarwe met een sneltreinvaart naar boven ging, zo is ook de daling de afgelopen 3 weken weer ingezet. De stemming wordt als rustig weergegeven. Dit en meer over de noteringen hoor je van Maas van den Heuvel van de Landbouwbeurs Noord- en Centraal Nederland in deze Van de Beursvloer.
26 Maart 2021
uien

Marktupdate Van de beursvloer

Gele uien nog steeds in dalende lijn

Gele uien zitten nog steeds in de dalende lijn. Er is meer aanbod dan vraag, zegt Maas van den Heuvel van de Landbouwbeurs Noord- en Centraal Nederland. De prijzen staan dan ook onder druk. Meer over de noteringen hoor je in deze wekelijkse update over de beurs.
19 Maart 2021
uien rassen

Marktupdate Van de beursvloer

Gele en rode uien in de min

Bij gele uien is de stemming flauw en er is behoorlijk wat druk op de markt, zegt Maas van den Heuvel van de Landbouwbeurs Noord- en Centraal Nederland. Bij rode uien is het iets vriendelijker te noemen. Meer over de noteringen hoor je in deze wekelijkse update over de beurs.
12 Maart 2021
uien

Marktupdate Van de beursvloer

Aanbod groter dan vraag bij gele uien

Het aanbod is groter dan de vraag bij gele uien, zegt Maas van den Heuvel van de Landbouwbeurs Noord- en Centraal Nederland. De stemming is dan ook flauw. Meer over de noteringen hoor je in deze wekelijkse update over de beurs.
6 Maart 2021

Bel met onze klantenservice 0320 - 269 528

of mail naar support@boerenbusiness.nl

wil je ons volgen?

Ontvang onze gratis Nieuwsbrief

Elke dag actuele marktinformatie in je inbox

Aanmelden