Quote500

financieel euro Boerenbusiness

Nieuws Quote 500

Dit zijn de agrarische multimiljonairs

De bekende Quote 500-lijst is weer gepubliceerd. De meeste agrarisch ondernemers zijn gezakt op de lijst. Al is het niet zo dat deze ondernemers massaal minder rijk zijn geworden, ze zijn voorbijgestreefd door nog rijkere personen. Uitzonderingen zijn onder meer Marc en Addy van Rooi en Jan Anker.
4 November 2021
financieel euro Boerenbusiness

Nieuws Quote 500

Wie zijn de agrarisch miljonairs van Nederland?

Het is weer zo ver: de jaarlijkse publicatie van de 'Quote 500'. De ranglijst met de meest vermogende Nederlanders telt dit jaar meer dan 60 agrarisch ondernemers, waarbij de visserij en diervoerderindustrie het – zoals ieder jaar – goed blijven doen. Opvalland is dat er dit jaar slechts 1 nieuwkomer is. Wie zijn de agrarisch miljonairs van Nederland?
4 November 2020
financieel euro Boerenbusiness

Nieuws Quote 500

Dit zijn de agrarische miljonairs van Nederland

De Quote 500 is weer uit. De ranglijst van meest vermogende Nederlanders telt dit jaar bijna 60 agrarisch ondernemers. In met name de pluimveesector werd vorig jaar goed geboerd, al zien we ook opvallende nieuwkomers uit de sectoren zuivel en groentezaden.
6 November 2019
financieel euro biljetten

Nieuws Quote 500

Agrarisch ondernemers boeren goed in Quote 500

De top 100 van meest vermogende agrarisch ondernemers in de Quote 500 is redelijk stabiel te noemen. De verschuivingen vinden vooral plaats in de regionen hieronder, met daarin enkele nieuwkomers. Opvallend: de fritesbakkers hebben het in 2017 goed gedaan.
5 November 2018

Blijf op de hoogte

Schrijf je in en ontvang elke dag het laatste nieuws in je inbox