De Heus Diervoeders

kip foodbusiness

Nieuws Overname

De Heus doet na maand pluimveeslachterijen weg

Koninklijke De Heus doet al na een maand de pluimveeslachterijen van Van Miert weer van de hand. De 2 productielocaties in Breukelen en Hunsel, met een totale slachtcapaciteit van 850.000 kuikens per week, worden overgenomen door Exportslachterij Clazing. De Heus verwerft hierdoor een minderheidsbelang in Clazing.
2 Maart 2021
De Heus

Nieuws Bedrijfsovername

De Heus doet opnieuw overname, dit keer in Polen

Voor de derde keer dit jaar ging diervoeder gigant De Heus op een succesvol overnamepad. Met de aankoop van het Poolse Golpasz vindt het bedrijf dit keer overigens het geluk dichter bij huis dan voorgaande twee keren.
7 Juli 2020
De Heus

Nieuws Overname

De Heus op overnamepad in Indonesië

Diervoedergigant De Heus blijft haar imperium uitbreiden en versterkt haar marktpositie in Indonesië. Het bedrijf neemt de mengvoeractiviteiten van Neovia Indonesia over.
4 Juni 2020
De Heus

Nieuws De Heus

De Heus breidt uit op Braziliaanse grond

Diervoeder gigant De Heus wil haar marktpositie in Brazilië versterken. Om hier stappen in te maken heeft het bedrijf afgelopen vrijdag 6 maart de overeenkomst voor volledige overname van het Braziliaanse veevoederbedrijf Cerrado Nutrição Animal getekend.
10 Maart 2020
De Heus

Nieuws Overname

De Heus doet opnieuw overname in Spanje

Veevoergigant De Heus heeft wederom een overname gedaan in Spanje. Evialis Galicia, een bedrijf dat jaarlijks circa 50.000 ton mengvoer afzet, wordt aan het imperium toegevoegd.
3 December 2019
melk zuivel

Nieuws Holland Dairy

Holland Dairy investeert fors in Ethiopië

Holland Dairy gaat de komende jaren behoorlijk investeren in de uitbreiding van de zuivelfabriek in Ethiopie. Het doel is om de verwerking van melk tot yoghurt op te schalen naar 30.000 liter per dag. Dat meldt Agroberichten Buitenland maandag 11 november.
12 November 2019
De Heus

Nieuws Bedrijfsovername

De Heus ziet kansen in Oost-Europa

De Heus heeft op maandag 4 maart een meerderheidsbelang genomen in het Oekraïense D-Mix. De joint-venture gaat echter verder onder de naam: Koudijs Ukraine. De Heus hoopt zo in te spelen op de groeiende veestapel en veehouderij in Oekraïne.
5 Maart 2019
De Heus

Nieuws Bedrijfsovername

De Heus breidt verder uit in Zuidoost-Azië

Diervoerfabrikant De Heus zet voet in Indonesië. Het bedrijf laat weten het Indonesische diervoederbedrijf Universal Agri Bisnisindo over te nemen. Deze 'strategische entree' is in lijn met de strategie om de positie in Azië verder te versterken. 
16 Oktober 2018

Blijf op de hoogte

Mis niets en schrijf je in voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief