De Vor

Vooral Valtra nieuws bij Mechan Groep

Vooral Valtra nieuws bij Mechan Groep

Vooral Valtra presenteerde nieuws op de Wintershow van importeur Mechan Groep. Daar vallen de bedrijven Gebr. De Vor (Fendt), Mechatrac (Massey Ferguson) en Agritech (Valtra) onder. De traditionele Wintershow van De Vor had daarom ook dit jaar een MF en Valtra tintje, in twee nieuwe showrooms. De T4- en XN-serie van Valtra waren écht nieuw voor de Nederlandse bezoeker. Ook de nieuwste Tier 4 Final Fendt 300, 700, 800 en 900 trekkers waren aanwezig.
23 December 2014
Verlenging Agco-contract neemt speculaties weg

Verlenging Agco-contract neemt speculaties weg

Agco, eigenaar van de trekkermerken Fendt, Massey Ferguson, Valtra en Challenger, heeft hun contract met de Mechan Groep hernieuwd. Hiermee komt een einde aan alle speculaties die begin dit jaar de ronde deden. De Vor blijft Fendt importeur voor Midden- en Noord-Nederland. Mechatrac is dat voor Massey Ferguson, Challenger en Fella. Agritech heeft Valtra onder zijn hoede.
16 April 2014
Merijn Aldewereld nieuwe directeur De Vor

Merijn Aldewereld nieuwe directeur De Vor

Merijn Aldewereld volgt per direct Dick Melessen op als directeur van De Vor. Het bedrijf uit Achterveld is onder andere importeur van Fendt en Kubota trekkers. Vorige maand werd al bekend gemaakt dat Melessen opstapt.
18 Maart 2014

Blijf op de hoogte

Mis niets en schrijf je in voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief