André Hoogendijk

André Hoogendijk BO Akkerbouw

Inside Aardappelen

André Hoogendijk ook aan het roer bij PotatoNL

André Hoogendijk – bekend als directeur van BO Akkerbouw – is de nieuwe voorzitter van aardappelnotering PotatoNL. Dat maakt de organisatie maandag 22 november bekend. Jan Gottschall neemt de functie van secretaris op zich.
22 November 2021
aardappelen akkerbouw aardappeloogst aardappelbewaring

Inside Aardappelen

'Steun aardappelsector moet uit Den Haag komen'

Voor steunmaatregelen richt de Nederlandse aardappelsector de pijlen op Den Haag en niet op Brussel. Wel wordt positief gereageerd op de Europese aandacht voor de dreigende crisissituatie als gevolg van de corona-uitbraken.
26 Maart 2020
André Hoogendijk BO Akkerbouw

Interview André Hoogendijk

'Iedereen geschrokken van fritesaardappelproblemen'

De Nederlandse aardappelketen heeft de afgelopen dagen onder regie André Hoogendijk, de voorzitter van BO Akkerbouw, intensief overlegd gevoerd met het ministerie over de problemen in de afzet van fritesaardappelen.
21 Maart 2020
trekker Boerenbusiness

Opinie André Hoogendijk

Laat burger liever vanuit de tent naar buiten pissen

De nieuwe clubs, plannen en collectieven in de agrarische sector buitelen over elkaar heen. Elke week wordt er wel een nieuw initiatief gelanceerd dat de oplossing moet bieden voor een probleem of zelfs moet leiden tot een algehele transitie. Opvallend genoeg kennen alle initiatieven maar 2 smaken.
23 Januari 2020

BB TV André Hoogendijk

'Ook in akkerbouw voelen we de frustratie'

André Hoogendijk heeft zijn eerste 100 dagen als nieuwe directeur van de Brancheorganisatie Akkerbouw erop zitten. Een periode met veel reuring. Uitdagingen genoeg, merkt de voorman, waaronder een krimpend middelenpakket. Komende jaren wordt stevig ingezet op het thema bodem.
13 December 2019
André Hoogendijk BO Akkerbouw

Interview André Hoogendijk

'Resultaten onderzoek moeten op erf belanden'

André Hoogendijk is per 1 september begonnen als de nieuwe voorman van BO Akkerbouw, wat maakt dat zijn eerste dagen als directeur van deze brancheorganisatie er ondertussen op zitten. Hij wil onder andere werk maken van de zichtbaarheid van de akkerbouwsector en de samenwerking binnen de keten.
5 September 2019
André Hoogendijk BO Akkerbouw

Nieuws Benoeming

BO Akkerbouw benoemt nieuwe directeur

André Hoogendijk wordt vanaf 1 september 2019 de directeur van Brancheorganisatie Akkerbouw (BO Akkerbouw). Dat laat de organisatie donderdag 4 april middels een persbericht weten.
4 April 2019

Bel met onze klantenservice 0320 - 269 528

of mail naar support@boerenbusiness.nl

wil je ons volgen?

Ontvang onze gratis Nieuwsbrief

Elke dag actuele marktinformatie in je inbox

Aanmelden